Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

10 jaar Koning Filip en Koningin Mathilde: Rombouts Goudmerk in een koninklijk jasje

Op 21 juli zitten Koning Filip en Koningin Mathilde precies tien jaar op de troon. Natuurlijk laat gebrevetteerd hofleverancier Rombouts het tienjarig koningschap niet zomaar voorbij gaan. Speciaal ter gelegenheid van de verjaardag wordt de gemalen koffie Goudmerk aangeboden in exclusieve blikken met een afbeelding van de Koning of van de Koningin. De op-en-top Belgische koffie is verkrijgbaar in de supermarkt en in de Rombouts-webshop.

(foto: Koffie Rombouts)

Als eerbetoon is de gemalen koffie Goudmerk – Rombouts’ best verkochte koffie – tijdelijk verpakt in metalen bussen (100% recycleerbaar) met een afbeelding van Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit de Koningin. De bijzondere voorraaddozen kunnen makkelijk hergebruikt worden, of dienst doen als decoratie.

Belgische koffie

Xavier Rombouts, gedelegeerd bestuurder bij Koffie Rombouts: “Als Belgisch familiebedrijf dragen we de koninklijke familie een warm hart toe, al vier generaties lang. We vervullen onze rol als hofleverancier met trots. We brengen met dit tweedelige verzamelobject graag hulde aan het Koningshuis naar aanleiding van het tienjarig koningschap.”

“Als Belgisch familiebedrijf dragen we de koninklijke familie een warm hart toe, al vier generaties lang.”

Ten voordele van vzw Hulpfonds van de Koningin

De koninklijke reeks is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De Goudmerk-koffie in blik (500 g) is te koop aan 8,19 euro in de supermarkten en in de Rombouts-webshop. Bij aankoop wordt 20 eurocent gedoneerd aan de vzw Hulpfonds van de Koningin, ten voordele van de behoeftigen evenals van in dringende nood verkerende personen.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de