Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

4 geschenkideeën voor Moederdag

Op 14 mei is het weer moeders verwendag. Nog op zoek naar een leuk Moederdagcadeau? Hieronder enkele originele ideeën!

Heerlijke espresso met de E-OH van Rombouts

Met de E-OH van Rombouts bereid je makkelijk en snel een espresso zonder aluminium of plastic afval. Het espressotoestel werkt uitsluitend met 100% natuurlijke pods. De E-OH van de nieuwe generatie is nóg compacter en robuuster – met vijf jaar garantie. Het toestel is zeer energiezuinig en elk onderdeel is recycleeerbaar. Beschikbaar in zwarte, witte en zilvergrijze uitvoering, zodat het past bij elk interieur. Prijs: 119 euro.

Ontspannend dagje shoppen in Designer Outlets Roermond en Roosendaal

In de designer outlet centers in Roermond en Roosendaal, allebei nét over de grens in Nederland, shop je premium modemerken (zoals Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Gucci, Emporio Armani en Prada) met tot wel 70% korting. In het voorjaar pakken de outlet winkeldorpen uit met lentefrisse collecties, nieuwe merken en extra kortingen. Doe mama een giftcard cadeau (geldig in alle boetieks en restaurants) en trakteer haar op een onvergetelijke shopping dag! Prijs: vanaf 5 euro.

Bereid zelf je verfrissende drankjes met SodaStream

Met een SodaStream-bruiswatertoestel maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend. Voeg een BIO-smaakje toe voor een extra fruitige toets. Makkelijk, gezond en bovendien duurzaam! Wil je tijdens wandel- en fietstochtjes van verfrissende drankjes genieten? Dan is My Only Bottle de onmisbare metgezel, de stijlvolle herbruikbare fles van SodaStream voor onderweg waarmee je bruiswater kan maken. Prijs: vanaf 99,99 euro.

Voedingsresten in een mum van tijd gereduceerd met The Mulch van FRITEL

Met The Mulch van het Belgische FRITEL zijn de ongemakken van organisch keukenafval in huis definitief verleden tijd. The Mulch reduceert in enkele uren tijd 90% van de voedingsresten en vermaalt ze geur- en geruisloos tot een neutraal ruikende droge reststof. The Maxi Mulch is een staand model met een capaciteit die groot genoeg is voor elk gezin. The Mini Mulch past op het aanrecht en is ideaal voor kleinere gezinnen. Prijs: vanaf 699,99 euro.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

Parijse musea in Olympische stemming

Tussen de sportevenementen door krijgen de 14 miljoen bezoekers die tijdens de Olympische Spelen in Parijs worden verwacht de kans om hun geest te verrijken