Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Ace & Tate lanceert contactlenzen met een verpakking van 80% minder plastic

Het Nederlandse brillenmerk Ace & Tate betreedt de snelgroeiende lenzenmarkt met haar eigen premium hydrogel-daglenzen, ‘Contacts’ genaamd. De lenzen zitten in ’s werelds dunste lenzenhouder, ontworpen voor maximale hygiëne, en dragen daarnaast ook bij aan een groener milieu.

De lenzenhouder is nog geen millimeter dik – ruim acht keer dunner dan standaardhouders – en is gemaakt van 80% minder plastic. De plastic verpakking is gemaakt van oude lenzen en is 100% recycleerbaar na gebruik. Deze nieuwe contactlenzen zijn een mooi voorbeeld van Ace & Tate’s ambities om te verduurzamen. Het einddoel is om een volledig circulaire bril te produceren.

De lenzenhouders zijn ontworpen met Smart Touch-technologie voor simpeler en hygiënischer gebruik – essentieel in tijden van Covid-19. Bij het openen van de hoes steekt de buitenkant van de lens altijd uit, zodat je de binnenkant niet hoeft aan te raken. Door deze houders te gebruiken is er drie keer minder kans op het overbrengen van bacteriën naar de ogen in vergelijking tot standaard lenzen.

Contacts van Ace & Tate zijn premium daglenzen voorzien van Smart Fit-technologie die ervoor zorgt dat de lens en biomimetische materialen vochtig genoeg blijven. De randen met een Centraform-design zorgen voor optimaal comfort. Plaats je bestelling online en voeg een recent voorschrift toe, dan liggen de lenzen binnen no-time bij je in de brievenbus.

Na maanden van maatregelen en lockdowns gaan we ongetwijfeld de wereld een beetje anders bekijken. Contactlenzen bieden niet alleen de mogelijkheid om relaxter oogcontact te maken als je een mondkapje op hebt (bye bye aandampende bril), je kunt er ook vrijer door sporten, meer licht door absorberen en het stelt je in staat om je grenzen te verleggen (zowel fysiek als mentaal).

Ace & Tate brengt naast de lenzen ook nieuwe oogdruppels uit als onderdeel van haar nieuwe eyecare-programma. Het merk is vastbesloten om eyecare een essentieel onderdeel van de selfcare-routine te maken – zeker omdat 60% van haar klanten last heeft van vermoeide ogen door een beeldscherm.

Bekijk de wereld eens vanuit een ander perspectief deze lente met Ace & Tate’s Contacts en oogdruppels, beide online verkrijgbaar. Probeer de Contacts voor een 6-daagse proefperiode voor 8 euro (en krijg je aankoopbedrag terug als voucher bij aankoop van een 30-dagen-pakket). Let op: Ace & Tate contactlenzen zijn alleen geschikt voor de ervaren lenzendrager met een geldig voorschrift van minder dan twee jaar oud.

Deel dit bericht.

Ook interessant.