Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

AEG introduceert nieuwe steelstofzuigers voor moeiteloos stofzuigen

Consumenten hebben uiteenlopende verwachtingen als het gaat om moeiteloos stofzuigen. Met de nieuwe steelstofzuigers QX8, QX7 en QX6 komt AEG daaraan tegemoet. Ze zijn snoerloos, geschikt voor alle vloertypes, direct gebruiksklaar en flexibel want inzetbaar als steel- én handstofzuiger. Naast veelzijdig en handig zijn ze bovendien ook mooi om te zien dankzij het eigentijds, Scandinavisch design en de moderne kleuren.

Flexibele lichtgewichten

De nieuwe QX-stofzuigers wegen slechts 2,48 kg. Daardoor zijn ze zonder moeite te verplaatsen naar bijvoorbeeld een andere verdieping. Omdat de motorunit aan de onderzijde zit, ligt het zwaartepunt lager en voelen ze lichter aan. Dit ontlast de pols en zorgt voor een gevoel van moeiteloos stofzuigen. De geïntegreerde kruimeldief is voorzien van een dubbel handvat. Hoger gelegen oppervlakken zijn zo makkelijker dan ooit te bereiken.

De modellen zijn ‘zelfstaand’ en dus overal neer te zetten. Ze kunnen ook volledig worden gekanteld waardoor ze, mede door het slanke ontwerp, vlot te gebruiken zijn onder meubels met een hoogte vanaf de vloer van slechts 135 mm.

Sterke prestaties

Minstens even opvallend als het gebruiksgemak en het uiterlijk zijn de prestaties van de nieuwe QX-reeks. De stofzuigers zijn uitgerust met axiale cyclonische technologie die garant staat voor hoge prestaties, ook als het stofreservoir gevuld raakt. Het 5-staps luchtfiltersysteem verwerkt tot 99,99% van de fijnstofdeeltjes. De fijnstoffilter is wasbaar en dus perfect herbruikbaar. De gebruiksduur in de Ecomodus bedraagt 45 tot 53 minuten, afhankelijk van het model.

Alle accessoires inbegrepen

Bij de stofzuigers zit een aantal accessoires. Die zijn voor het gemak aan de stofzuiger zelf bevestigd wat het bijzonder eenvoudig maakt om afwisselend de vloer en andere (moeilijker bereikbare) plekken te stofzuigen. Je hebt altijd onmiddellijk de juiste accessoires bij de hand. Daarnaast is voor alle modellen een uitgebreid assortiment extra accessoires te verkrijgen in de elektrowinkel en in de webshop.

Topmodel QX8-2-PANI heeft standaard de speciale PETPRO PLUS-zuigmond. Dankzij deze nieuwe zuigmond worden meubels zeer effectief van onder andere dierenharen ontdaan. Het ontwarren en verwijderen van haren uit de borstelrol gaat moeiteloos met behulp van de QuickClean-functie en het ‘duw-en-trek-design’. De PETPRO PLUS-zuigmond is voor de andere QX-modellen als apart accessoire leverbaar.

De AEG-steelstofzuigers QX8, QX7 en QX6 zijn verkrijgbaar in de gespecialiseerde elektrowinkel. De prijs varieert van 189,95 euro voor model QX6-1-40OG tot 399,95 euro voor het topmodel QX8-2-PANI.

AEG-Electrolux
Electrolux is een wereldleider in huishoudtoestellen, ontwikkeld op basis van een grondig inzicht in de behoeften van de consument, in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. Het merk biedt slim bedachte, innovatieve oplossingen voor huishoudelijk en professioneel gebruik, met producten zoals koelkasten, vaatwasmachines, kooktoestellen, stofzuigers, airconditioners en kleine huishoudtoestellen. De groep is aanwezig op meer dan 150 markten en verkoopt jaarlijks meer dan 60 miljoen producten onder befaamde merken zoals Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire en Electrolux Grand Cuisine.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream ART geeft kleur aan de feestdagen

Speciaal voor de feestdagen lanceert SodaStream nieuwe kleurvarianten van het design bruiswatertoestel ART. Het iconische bruiswatertoestel is nu, naast een tijdloze zwarte en witte uitvoering,