Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Antwerp Fashion Weekend in een nieuw jasje

Het is een jaar vol verrassingen. We herinneren ons allemaal de lege winkelstraten tijdens de lente in het anders zo bruisende Antwerpen. Om de Antwerpse modesector opnieuw stevig op de kaart te zetten, vindt een nieuwe editie van Antwerp Fashion Weekend plaats op 2 en 3 oktober 2021.

Dankzij de corona-versoepelingen zal Antwerp Fashion Weekend kunnen doorgaan zoals voorheen met live modeshows in de winkelstraten op zaterdag en zondag om 13 uur, 14.30 uur, 16 uur en om 17.30 uur. De deelnemende winkels defileren hun collecties op catwalks in Antwerpse winkelstraten; op de Meir ter hoogte van de Wapper en op het kruispunt van de Wilde Zee. Je kan gedurende het ganse weekend de shows volgen op zes schermen. Locaties: Astridplein, Operaplein, Wapper, Kammenstraat, Nationalestraat en Wilde Zee.

Ook in de deelnemende winkels is er vanalles te beleven ter gelegenheid van Antwerp Fashion Weekend.

Deel dit bericht.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ook interessant.

Creëer een tropisch plantenparadijs in de woonkamer

Heb je altijd al gedroomd van je eigen urban jungle? Dan hebben we goed nieuws want een tropisch paradijs is vandaag de dag haalbaarder dan ooit. Bovendien is zo’n weelderige oase aan groen niet eens moeilijk te onderhouden als je op voorhand weet waar je aan begint. Het moeilijkste is het kiezen van de planten. Want met zoveel tropische toppers zie je al snel door de jungle de planten niet meer. Oh’Green helpt je graag op weg met volgende tips.

Populaire verjaardagskroon Liezelijn blijft groeien

Liezelijn, het project van ondernemende mama Lies Slaets uit Brasschaat heeft de afgelopen jaren een vliegende start genomen. Onder de naam Liezelijn maakt Lies stoffen verjaardagskronen en andere producten. Wat in 2014 nog begon als een uit de hand gelopen hobby in bijberoep is ondertussen enorm gegroeid. In 2019 besliste Lies om haar bedrijf verder uit te bouwen en de sprong als ondernemer te wagen. Anderhalf jaar later is de vraag naar haar verjaardagskronen zo gegroeid dat ze de productie nu gaat uitbesteden aan maatwerkbedrijf De Kemphaan uit Hamme.

Levis: ‘Brave Ground is kleur van het jaar’

Elk jaar bepalen de kleurspecialisten van Levis samen met designexperts de kleur van het jaar. De tint voor 2021 is de kleur ‘Brave Ground’. Een warme, natuurlijke en neutrale kleur die zorgt voor een stevige basis. Brave Ground van Levis creëert evenwicht en stabiliteit. Het overstemt niet. Het accentueert andere kleurtinten en laat je interieur stralen.