Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Wegens succes: BergHOFF breidt aanbod ‘downdraft’ uit

Na het succes van de revolutionaire downdraft kookpotten en -pannen van de GEM-collectie van BergHOFF breidt het Belgische kookmerk zijn downdraft aanbod verder uit. De nieuwe collectie LEO Stone van BergHOFF is eveneens geschikt voor een modern ingebouwd afzuigsysteem.

De potten en pannen van gegoten aluminium van LEO Stone zijn ook aangepast aan downdraft afzuigsystemen, dat wil zeggen: kookplaten met een geïntegreerde afzuiging. Dankzij deze nieuwe generatie potten en pannen wordt de stoom optimaal naar beneden geleid, waardoor geuren direct verdwijnen in de afzuiging en energie tijdens het koken wordt bespaard.

Internationaal gepatenteerd

Downdraft kookplaten zijn in een mum van tijd zeer populair geworden. BergHOFF, het internationale merk van Belgische origine, was het eerste ter wereld dat speciaal voor deze moderne kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem een aangepaste collectie potten en pannen ontwikkelde. De wereldwijd gepatenteerde technologie is gebaseerd op een speciale inkeping en luchtkanaal in de pot of pan en het deksel.

Elegant design

De nieuwe potten en pannen van LEO Stone zijn het neusje van de zalm: stijlvol ontworpen, duurzame kwaliteit, licht in gewicht en dus ook geschikt voor de populaire kookplaat met afzuigsysteem. Het speciale downdraft deksel is ook handig om water af te gieten. De potten en pannen met hoogwaardige antiaanbaklaag hebben een glazen deksel met siliconen rand.

De volledige LEO Stone-reeks bestaat uit: braadpan (20, 24 en 28 cm), grillpan (26 cm), steelpan met deksel (18 cm), kookpot met deksel (20 x 9,5, 24 x 11 en 24 x 14 cm), sauteerpan (28 cm), en wok met deksel (28 cm).

BergHOFF
BergHOFF is een internationaal merk van Belgische origine en maakt design keuken- en tafeluitrusting bereikbaar voor iedereen. Talrijke ontwerpen werden reeds bekroond met internationale prijzen. Momenteel wordt het gamma van meer dan 1.500 producten verkocht in bijna 60 landen.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de