Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

VIDEO: BergHOFF zet de keuken op zijn kop met downdraft-reeks van GEM

In deze tijd van corona staan we vaker zelf achter het fornuis. En het is goed mogelijk dat je dan over een kookplaat met een geïntegreerde afzuigkap beschikt, onderaan in het fornuis in plaats van boven het fornuis. Deze moderne downdraft-kookplaten zijn in een mum van tijd zeer populair geworden en vereisen een nieuwe generatie kookgerei . BergHOFF presenteert daarom de gepatenteerde downdraft-collectie van GEM: een assortiment hoogwaardige potten en pannen met een zijstoomventiel in de siliconen rand van het deksel, dat de kookstoom direct naar de afzuigkap beneden leidt. Deze oplossing is zeer efficiënt, bespaart energie en is bovendien mooi om te zien.

Wat deze downdraft-potten en -pannen zo ingenieus maakt: het zijstoomventiel in de siliconen rand van het deksel. Dankzij een juiste plaatsing, met het ventiel in de richting van het afzuigsysteem, worden de kookdampen automatisch naar beneden geleid. Op deze manier is de afzuiging efficiënter met minder natte stoom en minder ongewenste geuren in de keuken.

Na het koken kan je het stoomventiel sluiten door het transparante deksel een halve draai of 180° te draaien. Zo houdt de maaltijd niet alleen de warmte vast, maar ook de aroma’s en vitaminen. Bovendien is de zijklep zeer nuttig om overtollig vocht of sap veilig af te tappen.

Deze nieuwe downdraft-reeks is universeel gepatenteerd door BergHOFF. De collectie is via alle reguliere BergHOFF-verkoopkanalen verkrijgbaar.

BergHOFF
BergHOFF is een internationaal merk van Belgische origine en maakt design keuken- en tafeluitrusting bereikbaar voor iedereen. Talrijke ontwerpen werden bekroond met internationale prijzen. Momenteel wordt het gamma van meer dan 1.500 producten verkocht in bijna 60 landen.

Deel dit bericht.

Ook interessant.