Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Binnenkort weer ijsjesweer: dit heeft IJsboerke in petto

Naast lange barbecue-avonden en zandstrand tussen de tenen, kijken we bovenal uit naar het genot van heerlijke ijsjes in de zon. Met IJsboerke zijn we wat dat betreft verwend in België. Een overzicht van wat dé Belgische ijsventer dit jaar te bieden heeft.

Het jaar van de Frisko

Eind vorig jaar won IJsboerke met de Frisko Vanille de award ‘Hét product Made in Kempen’. Belofte maakt schuld, want IJsboerke beloofde na de winst te trakteren. Dat doen ze met een heuse Frisko Roadtrip doorheen de Kempen. Zo trappen ze ook meteen het ijsseizoen in gang.

In de Paasvakantie stopt de iconische IJsboerk-vrachtwagen op verschillende plaatsen in de Kempen. De uitgestippelde route houdt halt in De Mosten in Hoogstraten, De Lilse Bergen in Lille, de Carrefour in Mol, de Spar in Lichtaart, de OKay in Dessel, de Jumbo in Ranst en de Delhaize in Herentals. De volledige route kan je raadplegen op sociale media van IJsboerke.

2024 wordt hét jaar van de Frisko voor IJsboerke en dat vieren ze met een nieuwkomer in de Frisko-familie. IJsboerke stelt – met een vleugje nostalgie – de Frisko Noisella voor. IJsboerke heeft de klassieke frisko in een nieuw jasje gestoken: vanille roomijs met een swirl van hazelnootpraliné gedipt in echte Belgische melkchocolade en hazelnootjes. Je kan de Frisko Noisella ontdekken bij Delhaize, Carrefour, Spar, Okay, Alvo, Jumbo en vele buitenhuis-locaties.

Belgian Originals

IJsboerke is van oudsher ook gekend voor zijn bakken schepijs. Daarom werden de Belgian Originals-bekers (460 ml) in samenwerking met Hoogstraten Aardbeien en Jules Destrooper letterlijk uitvergroot naar een 1000 ml-bak. Belgische merken die de handen in elkaar slaan levert een mooie synergie op tussen roomijs enerzijds en de authentieke ingrediënt-verrijkingen van de Belgische partners anderzijds. Deze nieuwigheden zijn vanaf heden verkrijgbaar in de supermarkten, onder andere bij Spar, Colruyt en Jumbo.

(foto’s: IJsboerke)

Deel dit bericht.

Ook interessant.