Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Levis: ‘Brave Ground is kleur van het jaar’

Elk jaar bepalen de kleurspecialisten van Levis samen met designexperts de kleur van het jaar. De tint voor 2021 is de kleur ‘Brave Ground’. Een warm, natuurlijk en neutraal beige dat zorgt voor een stevige basis. Brave Ground van Levis creëert evenwicht en stabiliteit. Het overstemt niet. Het accentueert andere kleurtinten en laat je interieur stralen.

Uit de trendprognose van Levis blijkt dat we allemaal aan het herevalueren zijn wat we écht belangrijk vinden in het leven. We maken de balans op en zoeken een nieuwe en positieve manier om vooruit te komen door vertrouwen te hebben in onszelf, samen te werken, te bouwen op het verleden en te plannen voor de toekomst.

Brave Ground is een natuurlijke en warme kleur die steun en stabiliteit biedt. Het is ook een veelzijdige tint die andere kleuren mooi doet uitkomen. Hoe kun je deze kleur gebruiken om je huis te transformeren?

Combineer om een evenwichtige achtergrond te creëren

Creëer een ontspannen en informele sfeer in de eetkamer door Brave Ground te combineren met andere tinten. Zorg voor een solide achtergrond voor je meubels – of die nu traditioneel of modern zijn.

Combineer warme tinten rood en roze met Brave Ground voor een opvallende slaapkamer

Durf je karakter te tonen door de kleur van het jaar te combineren met de felle roze- en roodtinten. Deze kleuren zijn prachtig bij moderne meubels, grafische patronen en lichte houten vloeren.

Combineer Brave Ground met zachte, natuurlijke tinten in je bureau

Combineer Brave Ground met aardekleuren voor een warme en verwelkomende sfeer. Subtiele en chique tinten passen goed bij midcentury meubels en rijke materialen zoals koper, marmer en fluweel.

Haal je banden met de natuur weer aan

Haal de natuur in huis met aardekleuren – denk aan verschillende tinten blauw en groen in combinatie met Brave Ground, om ze uit te balanceren. Deze kleuren passen goed bij natuurlijk hout, meubels uit hergebruikte materialen, sierlijke keramiek en kamerplanten.

Deel dit bericht.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ook interessant.

Creëer een tropisch plantenparadijs in de woonkamer

Heb je altijd al gedroomd van je eigen urban jungle? Dan hebben we goed nieuws want een tropisch paradijs is vandaag de dag haalbaarder dan ooit. Bovendien is zo’n weelderige oase aan groen niet eens moeilijk te onderhouden als je op voorhand weet waar je aan begint. Het moeilijkste is het kiezen van de planten. Want met zoveel tropische toppers zie je al snel door de jungle de planten niet meer. Oh’Green helpt je graag op weg met volgende tips.