Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Burgerketen Black & White komt naar Antwerpen

Uitblazen na een dagje shoppen in Antwerpen? Dat kan binnenkort met een zwart-witte hamburger in Antwerp Tower. Na Wallonië en Brussel komt de Franse burgerketen Black & White naar de Vlaamse food-hoofdstad. Op zaterdag 20 mei opent aan De Keyserlei het 12e restaurant met de typische tweekleurige burgers in ons land.

Black & White Burger werd in 2018 in Parijs geboren, aangedreven door de Franse YouTuber Ibrahim Tsetchoev. Tsetchoev, beter bekend als IbraTV, heeft meer dan 4,6 miljoen abonnees op YouTube. Hij maakt vooral verborgen cameravideo’s, maar ook auto’s en vechtsporten zijn vertegenwoordigd op zijn kanaal. De influencer is ook ondernemer, met een intussen internationale fastfoodketen in Frankrijk, België, Zwitserland en Spanje. Het eerste restaurant dat in Frankrijk geopend werd, kreeg de titel ‘Beste burger van Parijs’.

Meerdere openingen in België 

Sinds twee jaar zijn er verschillende Black & White Burger-restaurants in ons land. Bij eerdere openingen stonden enkele honderden mensen voor de deuren te popelen om de cultburgers te proeven en om hun favoriete YouTuber te ontmoeten. Het nieuwe restaurant in Antwerpen, op een steenworp van het centraal station, zal op zaterdag 20 mei geopend worden met een heuse ‘opening party’ met DJ. De eerste 100 bezoekers krijgen een gratis burger. Andere openingen in ons land (Gent, Brugge en Leuven) zullen in de komende maanden volgen.

Originele kwaliteitsproducten

Op het menu staan onder andere de French, de Mexico en de West Coast, met bijvoorbeeld een verse Black Angus steak of zalm. Niet te vergeten zijn de iconische tweekleurige broodjes (zwart en wit) aangevuld met de sauzen van een echte sterrenchef. Voor de vegetariërs is er de Black Garden.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de