Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Collector’s item: ‘Cosmos’-tassen Koffie Rombouts ontworpen door Charline Lancel

De Belgische kunstenares Charline Lancel heeft een uniek ontwerp gecreëerd, getiteld ‘Cosmos’, voor een serie porseleinen tassen voor het Belgische koffiemerk Rombouts. De zeer gelimiteerde editie is verkrijgbaar via Rombouts.com.

Charline Lancel: “Als kunstenares en als consument ben ik verheugd om geassocieerd te worden met een Belgisch merk dat zich zo inzet voor eerlijke handel en zijn producenten respecteert. Aangezien er over de hele wereld koffie wordt gedronken, kunnen engagementen zoals die van Rombouts een positieve impact hebben. Het is de koffie die ik elke dag drink.”

Belgische kunst

Koffie Rombouts heeft in zijn 125-jarig bestaan een lange traditie in het promoten van het Belgische culturele en artistieke erfgoed. De samenwerking met de Magritte Foundation heeft geresulteerd in een beperkte reeks porseleinen stukken die geïnspireerd zijn op het werk van de schilder.

“Als Belgisch familiebedrijf is het voor ons belangrijk om lokale kunst te promoten.”

“Als Belgisch familiebedrijf is het voor ons belangrijk om lokale kunst te ondersteunen en te promoten”, benadrukt Xavier Rombouts, gedelegeerd bestuurder. “Charline Lancel stond al heel lang op ons verlanglijstje, dus we zijn erg blij en trots dat we de kans hebben gekregen om met haar samen te werken.”

Natuur

Voor de creatie van de reeks ‘Cosmos’ liet de kunstenares zich inspireren door het leven en de elementen die ons omringen: de zonnestralen, de nerven van de bladeren, de vleugels van de vlinders… “Ik creëer visuals die mensen moeten uitnodigen om zich te verbinden met de natuur”, vat ze samen.

De exclusieve koffietassen zijn in zeer beperkte oplage – slechts 250 stuks per kleur – te koop voor 30 euro per set.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de