Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

De glazen karaf van SodaStream DUO past perfect op de feesttafel

Bij wie een stijlvol gedekte (feest)tafel waardeert, valt SodaStream DUO met glazen karaf beslist in de smaak. DUO is het eerste bruiswatertoestel waarmee je zowel de herbruikbare plastic fles als de glazen fles van SodaStream kunt doen bruisen.

‘Homemade’ is een van de trends op culinair gebied. Van brood tot soep, we maken alles zelf met duurzame ingrediënten. Dan mogen ook zelfgemaakte bruisende drankjes niet ontbreken op de tafel. Bereid met puur kraantjeswater, kruiden en fruit heb je een gezond en fris recept, naar ieders smaak.

Met het DUO-bruiswatertoestel van SodaStream heb je in luttele seconden een fles fris bruiswater op tafel. Het apparaat is draadloos, dus je kunt hem overal neerzetten. Geen overbodige luxe wanneer je aan het koken bent en alle ruimte kunt gebruiken. Een SodaStream-bruiswatertoestel werkt met een CO2-cilinder, waarmee je tot wel 60 liter bruiswater maakt. SodaStream DUO is beschikbaar in zowel zwart als wit. Het toestel oogt stijlvol dankzij het moderne design met roesvrijstalen details en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het bruiswatertoestel is ook compatibel met My Only Bottle, het handige halveliterflesje van SodaStream voor onderweg.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de