Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

KIJK. De grootste Nike store van Europa vind je hier (en het is dichterbij dan je denkt)

Nike, een van de populairste merken in Designer Outlet Roermond – net over de Nederlandse grens – gaat zijn winkel verbouwen. In tussentijd opent het wereldberoemde sportmerk een tijdelijke store aan de rand van het center, direct naast de parkeerplaats. De tijdelijke winkel telt maar liefst 1400 m2 winkeloppervlakte en is hiermee de allergrootste Nike store van Europa. Met 250 m2 méér winkelruimte dan de huidige locatie kunnen liefhebbers hier hun outlet sportgear shoppen met tot wel 70% korting op de retailprijs. De nieuwe winkel zal haar deuren openen in het voorjaar van 2025 en zal 2833 m2 tellen, meer dan het dubbele formaat van de huidige winkel, verdeeld over twee verdiepingen. Daarnaast is het gebouw uitermate duurzaam door het gebruik van hout met het PEFC label. 

Om de opening van de Nike XXL pop-up store te vieren, heeft het merk aanstaande donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei verschillende activiteiten gepland. Op donderdag van 10 tot 15 uur en op vrijdag van 12 tot 18 uur zal er een DJ aanwezig zijn in de Nike-winkel. Om Nike members te voorzien van een heerlijke snack, zal er op donderdag en vrijdag tussen 10 en 19.30 uur popcorn worden uitgedeeld met een Nike touch. 

Voor zowel dames als heren is er 30% extra korting op schoenen bij aankoop vanaf 30 euro tussen 9 mei en 2 juni. 

Swoosh

Om de tijdelijke Nike store de juiste uitstraling te geven, is het gebouw in Designer Outlet Roermond gehuld in een Nike-jasje (of zeg maar ‘jas’) met een reusachtige Nike swoosh en de bekende slogan Just Do It. De Nike swoosh is maar liefst 14 meter hoog en heeft een lengte van bijna 60 meter. 

Deel dit bericht.

Ook interessant.