Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Dé outdoor game trends 2021 voor tuin, park en strand

Sportieve outdoor games winnen aan populariteit. Ze houden je fit, je hebt een leuke tijd met vrienden en familie, en je kan ze spelen waar en wanneer je wil. De Nederlandse verdeler Brookline presenteert drie innovatieve outdoor games waarmee een middagje in de tuin, het park of op het strand een nieuwe dimensie krijgt: werk aan je conditie en oog-, hand-, balcoördinatie met Spikeball, test je inschattingsvermogen met KanJam en leer een compleet nieuwe sporttechniek met YOU.FO. Dit zijn de ‘game-changers’ van de zomer 2021. 

Spikeball

Spikeball is een energiek buitenspel, geïnspireerd door beachvolleybal. Het compacte spel bestaat uit een rond grondnet en een bal. Je speelt twee tegen twee. Teams starten ieder aan een zijde van het grondnet. Als de bal geserveerd is, mag de bal drie keer aangeraakt worden door het team, voordat zij hem via het net overspelen. Het unieke aan Spikeball is dat, zodra de bal in het spel is, de bal iedere richting op gespeeld mag worden. Conditie, reactiesnelheid en voetenwerk: als je het nog niet had, dan krijg je het wel met Spikeball! Niet voor niets gebruiken sportclubs zoals FC Chelsea, Eintracht Frankfurt, Fortuna Sittard en het Oostenrijkse Ski Jumping Team het als trainingstool. Om spelers wereldwijd te verbinden en te versterken is de International Roundnet Federation opgericht, een non-profit organisatie die in 2019 het eerste WK Roundnet (of Spikeball) organiseerde. Ben jij op zoek naar een extra speler of een nieuw team om van te winnen? Via de Spikeball-app is dat zo geregeld.
De Spikeball Standard 3 Kit bestaat uit een net, drie ballen en een rugzak. Alle materialen zijn 100% recycleerbaar. Prijs: 65 euro.

KanJam

KanJam dankt zijn populariteit bij jong en oud aan het sportieve karakter en de eenvoudige spelregels. Laat je niet misleiden door het minimalistische design van het KanJam-spel, want het vraagt focus, concentratie en teamwork om de gele schijf in de zwarte ton te werpen. De tonnetjes staan 15 meter uit elkaar en de twee spelers nemen ieder plaats achter de zogeheten ‘kan’. De uitdaging is om te scoren door de schijf direct in het tonnetje te werpen of hem door je teamgenoot met een handbeweging te laten ‘jammen’. KanJam werd in de jaren 80 in Amerika uitgevonden en heeft wereldwijd miljoenen fans. Het spel is licht in gewicht, dus ideaal voor onderweg.
De KanJam Original Kit bestaat uit een neon-gele werpschijf en twee zwarte ‘kans’. Prijs: 39,95 euro. Een extra schijf in coole neonkleur of ‘Glow in the Dark’-uitvoering heeft een adviesprijs van 9,95 euro. Alle materialen zijn 100% recycleerbaar.

YOU.FO

Heb jij de souplesse, het spelinzicht en de teamspirit die nodig zijn voor YOU.FO? YOU.FO is een innovatief teamspel waarbij je scoort door de aerodynamische ring met de speciaal ontworpen stokken in de goal van de tegenstander te werpen. Dit spel wordt gespeeld met 3 tegen 3, 4 tegen 4 of 5 tegen 5. Je pikt de ring op met de stok en werpt hem naar een teamgenoot, zonder dat je loopt met de ring aan de stok. Deze sport is contactloos en kan op ieder veld, plein of strand – en zelfs indoor – gespeeld worden. YOU.FO is een Nederlandse uitvinding en won onder andere de ‘European Award for Innovation’. YOU.FO werd officieel erkend als sportwedstrijd door het Nederlands Olympisch Comité. 
Een YOU.FO Fun Set bestaat uit twee stokken, een ring en een draagzak. Prijs: 49,95 euro.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de