Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

De tafelbarbecue van BergHOFF is écht zo handig als hij eruitziet

[PowerTest] Toegegeven, veel hebben we niet nodig om in BBQ-stemming te geraken. Zoals warme temperaturen bijvoorbeeld – hoewel, zelfs in de winter kan een barbecue supergezellig én verwarmend zijn. En dan is de tafelbarbecue van BergHOFF zó makkelijk. Die is lekker compact en in enkele seconden opgesteld. In een mum van tijd ben je aan het grillen!

Een groot voordeel van de tafelbarbecue van BergHOFF: de opstelling heeft geen handleiding nodig, alles wijst zichzelf uit. Een vernuftig, strak design, herleid naar de essentie van het barbecueën. Gewoon handig, en mooi bovendien! De tafelbarbecue is beschikbaar in witte of zwarte uitvoering.

Maar hét grote voordeel is natuurlijk dat je het kleine en lichte toestel makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Naar vrienden, de camping, een festival, of het strand… waar je maar wil! De buitenwand wordt wonderwel niet heet, dus geen gevaar voor brandwonden. Een draagriem is meegeleverd.

Wij nemen de draagbare barbecue in elk geval mee op vakantie deze zomer!

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de