Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Designer Outlet Roubaix viert Fashion Festival

Als je op zoek bent naar een leuke uitstap tijdens het lange weekend volgende week, dan hebben we precies wat je nodig hebt: een shopping break in Designer Outlet Roubaix, met nog méér kortingen op de outletprijzen, vijf dagen lang!

De 80 boetieks van Designer Outlet Roubaix, waaronder Lacoste, Levi’s, Sandro, IKKS, Zadig & Voltaire en Claude Pierlot, zullen tijdens het Fashion Festival van 8 tot en met 13 mei de ‘it’-mode van hun collecties in de kijker zetten, met extra kortingen op de outletprijzen en speciale evenementen waaronder ‘flash sales’ op de seizoensiconen. En om optimaal te profiteren van dit perfecte winkelmoment, kun je genieten op het terras van een van de cafés en restaurants zoals Crêperie Ted, McPie of Joe’s.

Designer Outlet Roubaix is gelegen in het centrum van Roubaix, net over de Franse grens, op 35 minuten rijden van Doornik. Het is gemakkelijk bereikbaar met de metro vanuit Lille. Er is ruime parkeergelegenheid en een grote keuze aan foodtrucks en bars. Het center is geopend tot 19 uur van 8 tot en met 11 mei, en op zondag 12 mei tot 18 uur.

Deel dit bericht.

Ook interessant.