Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Nieuwe collecties en boetieks in Designer Outlets Roermond en Roosendaal

Dit voorjaar pakken Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal – allebei in het zuiden van Nederland – uit met lentefrisse collecties, nieuwe merken en buitengewone kortingen. Tijdens de paasvakantie ontmoet je er populaire Studio 100-figuren in levenden lijve.

In de Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal shop je het héle jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium modemerken zoals Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Gucci, Emporio Armani en Prada. Maar de outlet winkeldorpen hebben méér te bieden dan mode alleen. Je vindt er ook homebeauty en sport. Tijdens de paasvakantie vindt er een meet & greet met Maya de Bij of Bumba plaats, en zijn er verlengde openingstijden.

Pasen in Designer Outlet Roermond met Maya de Bij

Designer Outlet Roermond, net over de grens in Nederlands Limburg, biedt meer dan 180 boetieks en heeft een rijk horeca-aanbod met onder andere Frites Boutique, La Place, Wagamama, Dunkin’, Starbucks en YoYo Fresh Tea. Het ligt op wandelafstand van het stadscentrum, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad en de talloze restaurants.

New Balance heeft een nieuwe boetiek in het outlet centre en ook Fabienne Chapot opende er recent haar deuren. Binnenkort krijgen ook Philipp Plein Sports, Rösle en L’Oréal Lux er hun plekje.

Op woensdag 5 april kunnen kinderen Maya de Bij ontmoeten in Designer Outlet Roermond van 10 tot 11 uur. Tijdens het paasweekend, van vrijdag 7 tot en met maandag 10 april, is het outlet centre extra lang open tot 22 uur.

Pasen in Designer Outlet Roosendaal met Bumba

Ook Designer Outlet Roosendaal ligt net over de grens (op minder dan 45 minuten van Antwerpen) en heeft meer dan 90 boetieks en een gevarieerd food aanbod met onder meer Frites Atelier, La Place, Per Tutti en Dunkin’. Er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, zoals een spa, een zwembad en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin.

Recent werden de winkels van The Society Shop en Pure White in Designer Outlet Roosendaal vernieuwd en opende ook Jack & Jones en My Brand Kids er hun deuren. Binnenkort worden VANLIER en L’Oréal aan het aanbod toegevoegd.

Vanaf maandag 3 april, bij de start van de paasvakantie, is Designer Outlet Roosendaal dagelijks geopend tot 20 uur (behalve op vrijdag 7 april tot 19 uur). Bumba komt de kinderen in het outlet centre begroeten op vrijdag 7 april van 10 tot 11.30 uur.

Deel dit bericht.

Ook interessant.