Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Dit Hemelvaartsweekend: Late Night Shopping met extra korting in Designer Outlets Roermond en Roosendaal

Een bezoek aan Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal – allebei net over de grens in Nederland – is altijd een uitstekend idee. En zeker tijdens de Late Night Shopping-dagen in het lange Hemelvaartsweekend van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei. Want dan shop je tot in de late uurtjes, met tot wel 50% korting bovenop de outletprijzen.

In de Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal shop je het héle jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium designer merken, zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, The Kooples en Calvin Klein. Maar tijdens de Late Night Shopping-dagen bieden de centres heel wat extra’s: extra lange openingstijden, extra kortingen en extra entertainment.

Late Night Shopping in Roermond

In Designer Outlet Roermond lopen de Late Night Shopping-dagen van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei, telkens van 9 tot 22 uur. Voor de gelegenheid is er de gratis ‘handsfree shopping service’: winkeltassen kun je in bewaring geven aan de Guest Service, om vervolgens comfortabel verder te shoppen.
Designer Outlet Roermond in Nederlands Limburg telt meer dan 180 boetieks, waaronder Burberry, Chloé, Gucci, Prada en Tod’s. Recent werden de prachtig vernieuwde winkels van Polo Ralph Lauren, Levi’s en Dolce & Gabbana geopend.

Late Night Shopping in Roosendaal

In Designer Outlet Roosendaal lopen de Late Night Shopping-dagen op donderdag 26 en vrijdag 27 mei van 10 tot 22 uur, en op zaterdag 28 en zondag 29 mei van 10 tot 20 uur.
Ook Designer Outlet Roosendaal ligt net over de grens, op minder dan 45 minuten van Antwerpen. Het centre telt meer dan 90 boetieks, waaronder de nieuwe winkels van Scotch & Soda en Liebeskind, en Adidas, Boss en Tommy Hilfiger, en horeca zoals Café Bistro Bonton, Frites Atelier en Per Tutti. Er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, zoals een spa, een zwembad en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin.

Deel dit bericht.

Ook interessant.