Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Dolce & Gabbana presenteert strakke mannencollectie in Milaan

Het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana presenteerde dit weekend tijdens de Milan Fashion Week een ‘scherpe’ mannencollectie met lange jassen met textuur en jackets. Ook Amazon-oprichter Jeff Bezos zat in het publiek.

(foto: Reuters/Alessandro Garofalo)

De herfst-wintercollectie, getiteld ‘Sleek’, was voornamelijk zwart, met vleugjes wit, grijs en denim. Het ontwerpduo Domenico Dolce en Stefano Gabbana zei dat het doel van de collectie was om “het herstel van waarden door middel van kwaliteit uitgedrukt in al zijn vormen” uit te stralen.

Terwijl de modellen uit een ondergrondse trap kwamen, zat Bezos op de eerste rij naast zijn partner Lauren Sanchez, wiens zoon Nikko Gonzalez op de catwalk stond.

Gucci opent Milaan Fashion Week met geklede mannenlooks

Vrijdag trapte Gucci de Milaan Fashion Week af met een line-up van verfijnde maatkleding voor mannen, waarbij een beetje sprankeling was toegevoegd aan een somber kleurenpalet.

(foto: Reuters/Daniele Mascolo)

Modellen liepen over een betonnen catwalk op loafers met grove zolen, met overjassen met lange splitten, colberts met en zonder knopen, en broeken die tot boven de enkels waren afgesneden.

De modeweek in Milaan wordt gevolgd door de Paris Fashion Week.

Bron: Reuters

Deel dit bericht.

Ook interessant.