Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Dubbele airfryer SnackTastic DUO: twéémaal zoveel plezier

Feestje in de tuin of bij het zwembad? Met de dubbele airfryer SnackTastic DUO van het Belgische merk FRITEL bereid je in een handomdraai verschillende snacks, maar net zo goed een volwaardige maaltijd. Bijvoorbeeld groenten en aardappelen in het ene korfje, en vlees of vis in het andere, al dan niet met aangepaste bereidingstijd.

Omdat beide korfjes apart worden bediend, gebruik je met de SnackTastic DUO nooit méér energie dan nodig. Bovendien kan je deze airfryer makkelijk alleen laten terwijl hij bakt (er is een ‘auto shut off’-beveiliging). Zo kan je ondertussen zorgeloos extra tijd doorbrengen met je gezin of gasten, of langer genieten van de mooie zomeravonden.

Voorgeprogrammeerd

De digitale display van de SnackTastic DUO heeft acht voorgeprogrammeerde functies: voor verse frietjes, diepvriesfrietjes, kip, diepvriessnacks, cupcakes, steak, vis en voor pizza. Ook kan je zelf programma’s personaliseren. Bijvoorbeeld, als je vaak hetzelfde gerecht bereidt, kan je de temperatuur en de bereidingstijd programmeren. Daarnaast kan je met één druk op de knop opwarmen, warmhouden of ontdooien. De ‘sync’-knop zorgt ervoor dat je gerechten in beide bakkorven – ook wanneer ze een verschillende bereidingstijd en -temperatuur nodig hebben – tegelijk klaar zijn.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

3 Valentijnscocktails om mee te scoren

Iemand die een originele cocktail/mocktail – mét liefde – voor jou bereidt, wat verlang je nog meer voor Valentijn?! Verras je (toekomstige) geliefde met deze