Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Espresso zónder aluminium en plastic pods met vernieuwde Rombouts E-OH

Het Belgische koffiemerk Rombouts presenteert dit eindejaar een nieuw model van zijn E-OH. Het vernieuwde espressotoestel, ontworpen en gefabriceerd door Koffie Rombouts zelf, is nog compacter en robuuster – met vijf jaar garantie. De nieuwe E-OH is beschikbaar in zwarte, witte en zilvergrijze uitvoering en is nu exclusief te koop op de website van Rombouts. Ideaal om tijdens de feestdagen een perfecte espresso te serveren aan je gasten, of leuk om te geven als kerstgeschenk!

Met de E-OH is een espresso of lungo bereiden kinderspel. Het maakt gebruik van een eenvoudig systeem met espressodosissen. Om een kopje koffie te zetten, breng je gewoon een espressopod van Rombouts bovenaan in, en druk je de chromen hendel naar beneden. Je bepaalt de grootte van de koffie en enkele seconden later is je kopje klaar! Het toestel is geruisloos en stopt vanzelf. De gebruikte pods vallen automatisch in het afvalbakje. De E-OH heeft een slank design (slechts 11,2 cm breed) en is beschikbaar in zwart, wit of grijs, zodat het past bij elk interieur.

“De E-OH is ontworpen om lang mee te gaan.”

Xavier Rombouts, Gedelegeerd Bestuurder: “Bij Rombouts blijven we permanent vernieuwen en innoveren om de consument op de best mogelijke manier van zijn of haar koffie te laten genieten. De E-OH is door onze eigen ingenieurs en in onze eigen fabriek in Frankrijk ontwikkeld. In lijn met de trends op de markt is de nieuwe versie nóg compacter en robuuster dan zijn voorganger. Het is ontworpen om lang mee te gaan, daarom bieden we vijf jaar garantie.”

100% natuurlijke pods

Het toestel werkt uitsluitend met de 100% natuurlijke espressopods van Rombouts. De pods bevatten géén aluminium of plastic, en de koffie is langzaam gebrand voor een maximum aan aroma’s. De Rombouts-pods zijn in verschillende varianten beschikbaar in de supermarkt of in de webshop van Rombouts. De E-OH is zeer energiezuinig en elk onderdeel van het toestel is recycleeerbaar.

Deel dit bericht.

Ook interessant.