Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Feestelijke giftboxen en nieuwe wintercollectie van Amalys

In de horlogewereld zijn hoekige vormen en tweekleurige armbanden erg in trek. Het Belgische horlogemerk Amalys combineert beide trends in haar nieuwste wintercollectie. Maar ook de tijdloze elegante klassiekers worden niet vergeten. De meest iconische zijn nu verkrijgbaar in een prachtige box, vergezeld van een juwelenarmband. Het perfecte eindejaarscadeau voor de moderne vrouw!

De Amalys-geschenksets zijn terug na een eerste succes vorig jaar, deze keer versterkt door de exclusieve Think Pink-set naar aanleiding van Pink October. Ter gelegenheid van het feestseizoen worden drie iconische horloges – de ronde horloges Manon, Odile en Valentine – opnieuw uitgegeven. Ze worden geleverd met een verfijnde sieradenarmband, eveneens van Amalys. De set wordt gepresenteerd in een chique en duurzame box, die ook als juwelendoosje te gebruiken is. De sets zijn nu te ontdekken in de partnerwinkels. 

Straal als nooit tevoren

Naast de drie vierkante ontwerpen van de Parks-collectie omvat de nieuwe wintercollectie drie rechthoekige modellen, helemaal in lijn met de hedendaagse mode. Ze voegen zich bij de inspirerende en energieke Hepburn-collectie. Kylie is elegant en tijdloos met haar goudkleurige armband en uurwerk. Penny ziet er stralend uit met haar onweerstaanbare combinatie van zilver en goud. En Betty, gekleed in rosé goud en zilver, verleidt iedereen.

Het Belgische merk van dameshorloges Amalys staat voor een ethische en geëngageerde aanpak, en biedt tegelijk een elegant en betaalbaar gamma aan. De horloges zijn uitsluitend gemaakt van staal en uitgerust met een Seiko-binnenwerk. Een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding met een gemiddelde verkoopprijs van 129 euro. Voor elke collectie is er een reeks verwisselbare bandjes waarmee je de look, de kleur, het materiaal… in slechts enkele seconden kan veranderen.

Goede doelen

Sinds de oprichting eind 2017 innoveert het horlogemerk door zich in te zetten voor organisaties die opkomen voor de rechten van meisjes en vrouwen in de hele wereld. Door een box of een van de 80 modellen van het merk aan te kopen, steun je de waarden van Amalys. Voor elke online bestelling schenkt Amalys 5 euro aan een van haar drie partnerverenigingen (Think Pink, Plan International en Women’s Foundation). Bovendien schenkt het bedrijf jaarlijks 10% van de winst aan deze doelen.  

Deel dit bericht.

Ook interessant.

Parijse musea in Olympische stemming

Tussen de sportevenementen door krijgen de 14 miljoen bezoekers die tijdens de Olympische Spelen in Parijs worden verwacht de kans om hun geest te verrijken