Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Frituurolie wordt schaars; friteuses van FRITEL met unieke vetsmeltstand zijn oplossing

De echte frietkenners weten het: de allerbeste, lekkerste en knapperigste frietjes bak je in vast vet. Bovendien is vast vet, zowel dierlijk als plantaardig, een perfect alternatief voor frituurolie dat erg schaars (én duur) geworden is. Alleen de friteuses van het Belgische FRITEL beschikken – dankzij een Europees octrooi – over een speciale, veilige vetsmeltstand.

Uitsluitend friteuses met een ‘vetsmeltstand’ (te herkennen aan het speciale symbooltje) zijn geschikt voor het frituren met vast vet – plantaardig of dierlijk. De FRITEL-friteuses Turbo SF en FryTastic beschikken als enige over zo’n unieke vetsmeltfunctie om veilig te frituren met vast vet. Bekijk onderstaand filmpje voor een perfect resultaat en voor een veilig en juist gebruik. Zo bak je de lekkerste frietjes, en is de kans groot dat je nooit meer wil overschakelen naar frituurolie.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

3 Valentijnscocktails om mee te scoren

Iemand die een originele cocktail/mocktail – mét liefde – voor jou bereidt, wat verlang je nog meer voor Valentijn?! Verras je (toekomstige) geliefde met deze