Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Geen zomer zonder SodaStream

De eerste hittegolf van het jaar is een feit en dan is hydratatie bijzonder belangrijk. Uitdroging is een reële bedreiging voor ons lichaam, want ongeveer 60% van het menselijke lichaam bestaat uit water. Dus wanneer we veel vocht verliezen, heeft dat een grote impact. Met SodaStream is het makkelijk om deze zomer voldoende te drinken. Met een bruiswatertoestel in huis, My Only Bottle voor onderweg, en de de BIO-smaken blijf je makkelijk voldoende gehydrateerd.

Uit een onderzoek van SodaStream blijkt dat wie een bruiswatertoestel in huis heeft vanzelf meer water drinkt: gemiddeld meer dan 50% méér water per dag. Niet verwonderlijk, want met SodaStream wordt water drinken plots héél anders. Bovendien volgen SodaStream-gebruikers vaak een gezondere levensstijl, zo blijkt uit dezelfde studie. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging, en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten.

SodaStreamBIO voor natuurlijke en gezonde bruisende dranken

Met de SodaStreamBIO-smaken (Zwart Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) bereid je moeiteloos bruisende biodrankjes. Gewoon kraantjeswater doen bruisen met een bruiswatertoestel en de herbruikbare flessen van SodaStream, vervolgens het BIO-smaakje naar keuze toevoegen, en klaar! De fruitsmaken zijn samengesteld uit enkel biologische ingrediënten en bevatten minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken. De glazen fles bestaat voor 75% uit gerecycleerd glas.

Vergeet je My Only Bottle niet

Onderweg of aan het sporten? My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles to-go (met handige draagkoord) waarmee je bruiswater kan maken. De superlichte halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel en is vaatwasbestendig. Het flesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de