Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Goede voornemens? Met SodaStream zijn ze kinderspel

Een nieuw jaar, dus tijd voor nieuwe voornemens! Zoals gezonder leven, en meer water drinken bijvoorbeeld. Of minder wegwerpplastic gebruiken. Dan is SodaStream de perfecte metgezel. SodaStream maakt het makkelijker om al deze voornemens te realiseren. Niet alleen dankzij de nieuwe generatie bruiswatertoestellen, maar ook met de smaakvolle en suikervrije Fruit Drops en de handige My Only Bottle voor onderweg.

Uit onderzoek* blijkt dat wie een SodaStream-bruiswatertoestel in huis heeft meer water drinkt: gemiddeld meer dan 50% méér water per dag. De nieuwe generatie SodaStream-toestellen (ART, DUO en Terra) maken het nóg makkelijker om bruisend water zelf te bereiden. Dankzij de nieuwe Cylinder Quick Connect-technologie kan de roze koolzuurcilinder nu met slechts één klik op het bruiswatertoestel worden aangesloten.

Suikervrije Fruit Drops

Bovendien beginnen SodaStream-gebruikers vaak vanzelf een gezondere levensstijl te volgen. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging, en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten. Gezond kan ook smaakvol zijn. Voeg enkele druppels van SodaStreams suikervrije Fruit Drops toe voor een verfrissend drankje. Fruit Drops geven een subtiel natuurlijk aroma en bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. De Fruit Drops zijn verpakt in recycleerbare glazen flesjes. Gezond, goed voor het milieu, én lekker!

Vergeet je My Only Bottle niet

Ben je onderweg, op kantoor of op school, of aan het sporten? My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles to-go (met handige draagkoord) waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Het draagbare flesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

* Opeepl-onderzoek voor SodaStream (US & UK)

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de