Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Gratis naar Theodoor Rombouts-expo met Koffie Rombouts

Ter gelegenheid van de tentoonstelling van de Antwerpse schilder Theodoor Rombouts, die momenteel in het MSK in Gent te zien is, brengt het Belgische koffiemerk Rombouts een eerbetoon met een bijzondere koffie. Elk pakje Theodoor Rombouts-koffie bevat een gratis ticket voor de tentoonstelling.

Koffie Rombouts stelde naar aanleiding van de expositie in het Museum voor Schone Kunsten (MSK) in Gent een 100% Arabica-blend samen, met subtiele toetsen van gedroogde vruchten. Bij aankoop van een pakje koffiebonen (250 g) krijg je een toegangsticket voor de tentoonstelling om het werk van de kunstenaar te ontdekken.

“We zijn er trots op ‘de koffie van hier’ te zijn.”

Belgisch

“Koffie Rombouts heeft een lange traditie in het promoten van het Belgische culturele en artistieke erfgoed. Denk bijvoorbeeld aan de samenwerking met de Magritte Foundation,” aldus Xavier Rombouts, Gedelegeerd Bestuurder. “Als Belgisch familiebedrijf vinden we het belangrijk om lokale kunst onder de aandacht te blijven brengen. We zijn er trots op ‘de koffie van hier’ te zijn.”

Theodoor Rombouts (1597 – 1637), een virtuoos in het Vlaamse caravaggisme, is vooral bekend om zijn taferelen met levendige en dramatische bijeenkomsten, en zijn kunstwerken met een religieus thema.

De exclusieve koffie, die de titel ‘Allegorie van de vijf zintuigen’ kreeg, is beperkt verkrijgbaar in de winkel van het MSK Gent en online via de website van Rombouts (prijs: 7,40 euro).

Deel dit bericht.

Ook interessant.