Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Haal de lente in huis met SodaStream

Voel jij die lentekriebels ook? De eerste zonnestralen breken door en ein-de-lijk kunnen we weer naar buiten. Met SodaStream maak je in een handomdraai je eigen lentefrisse drankjes. Waan je in een strandbar ver weg, of languit onder een palmboom – maar dan thuis op je terras.

SodaStream maakt kraantjeswater in 1-2-3 lekker bruisend. Je kan SodaStream-smaakjes of ‘fruit drops’ toevoegen. Wat dacht je van een verfrissende Lemon Lime, of fruitige Rasperry Drops? Makkelijk en bovendien duurzaam, want je spaart een heleboel plastic wegwerpflessen uit!

Mag het iets pittiger? Met SodaStream maak je niet alleen in enkele seconden je eigen bruiswater of frisdrank, je brouwt ook makkelijk je eigen (alcoholvrije) cocktails voor jouw bruisende feestjes! Op SodaStream.be/recepten vind je inspiratie voor sprankelende cocktails en mocktails. Heb je deze al geprobeerd?

  • Tropicola
    Ingrediënten: 30ml witte rum; 15ml SodaStream Cola; 15ml limoensap; vanillestokjes; fijn geraspte gember; SodaStream-bruiswater.
    Voeg in een shaker alle ingrediënten toe (behalve het bruiswater) en shake krachtig. Filter twee keer door een fijne zeef in een whiskyglas gevuld met ijs, en vul met SodaStream-bruiswater. Garneer met citroen en gember.
  • Sunny & Share
    Ingrediënten: 150ml SodaStream Pink Grapefruit; 1 fles roséwijn; 1 fles droge Prosecco; 1 verse citroen (in schijfjes); 1 keine roze pompelmoes (in schijfjes); 30g eetbare bloemen; 10 takjes verse tijm; SodaStream-bruiswater.
    Giet SodaStream Pink Grapefruit en roséwijn in een kom. Roer voorzichtig en voeg Prosecco toe. Werk af met SodaStream-bruiswater. Garneer met citroen, pompelmoes, eetbare bloemen en tijm.
Vergeet je My Only Bottle niet

De onmisbare metgezel bij jouw wandel- en fietstochtjes deze lente! My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles voor onderweg waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Dankzij de handige draagkoord kan je het overal mee naartoe nemen. My Only Bottle is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Carrefour, ColliShop, Colruyt, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Hubo, Krëfel, MediaMarkt, Okay en Vanden Borre.

Deel dit bericht.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ook interessant.

Primeur: LiQ-ijs met… kastbeelbier

LiQ (LiQuor infused icecream), de ‘Belgian made icecream for adults only’, gaat de zomer in met een vernieuwd assortiment en dito verpakking. Er zijn vier opgewaardeerde smaken (waarvan er twee in frisco verkrijgbaar zijn) én het revolutionaire Vanilla Cherry Kasteel Rouge: het allereerste ijsje in België waarin bier is verwerkt. De samenwerking met de Kasteelbrouwerij Vanhonsebrouck is uniek, want voor het eerst stapt het biermerk in een zogenaamde ‘joint branding’.

Nieuw: Mé-Mé Drinks, op basis van boomsap en druivenmost

De Mé-Mé-dranken onderscheiden zich door hun vernieuwende en ‘gewaagde’ concept: geraffineerde suiker vervangen door druivenmost. Een ecologisch alternatief met talrijke voordelen. De natuurlijke fructose met een fruitige smaak zet calorieën om in trage energie. Mé-Mé-dranken bevatten daarnaast sap van bomen zoals de berk en de esdoorn. De Franse innovatie is nu verkrijgbaar in de Delhaize-winkels.

VIDEO: ZOO Planckendael Express rijdt voortaan op gas

ZOO Planckendael steekt zijn shuttlebus ZOO Planckendael Express in een groen jasje. De Express vervoert jaarlijks 50.000 bezoekers van Mechelen station naar het dierenpark en terug. Tot voor kort werden daar traditionele bussen op diesel voor ingezet. Vanaf de paasvakantie worden bezoekers opgepikt door twee gloednieuwe CNG-bussen die rijden op gas. Het initiatief past in het duurzame karakter van het park.

Brouwers van Delirium pakken uit met zomers biertje: Paranoia

Naast de roze olifant van Delirium slaagt Huyghe er vanaf nu ook in een blauw nijlpaard in je koelkast te krijgen. En niet toevallig smaakt het nieuwe bier van Huyghe, Paranoia genaamd, licht, hoppig en fruitig. Alain De Laet, Gedelegeerd Bestuurder van brouwerij Huyghe en vierde generatie aan het roer van de Melse brouwerij: “Steeds meer bierliefhebbers vragen naar lichtere, fruitige en hoppige variëteiten. Zeker als het mooie weer opnieuw van de partij is. Met Paranoia zijn we fier dat we, trouw aan onze waarden, een kwaliteitsvol en uitstekend product op de markt brengen dat zichzelf niet te au sérieux neemt, maar de consument des te meer.”

Belgische webshop Biobey wil greenwashing tegengaan tijdens lockdown

We zijn opnieuw in lockdown waardoor lokaal en duurzaam shoppen bijna onmogelijk wordt gemaakt. Klanten kunnen moeilijk informatie bekomen over de producten door beperkt contact met de winkeliers vanwege verstrengde maatregelen. Online shopping wordt weer de toevlucht voor de meesten. Online giganten spelen in op de situatie door misleidende greenwash marketing en zero transparantie over de producten. Biobey wil de strijd aanbinden tegen misleidende greenwashing door klanten duidelijk te informeren over de oorsprong, het productieproces en over de ingrediënten in de verzorgingsproducten die ze aanbieden.

Efteling krijgt grootste laadstation voor elektrische voertuigen in Benelux

De Efteling opent, in samenwerking met Eneco, het grootste laadstation voor elektrische voertuigen in de Benelux. Het attractiepark heeft sinds deze week 60 laadpalen toegevoegd op het parkeerterrein voor bezoekers. Dat zorgt voor een totaal van 87 laadpalen, waar als het park weer opent, 174 elektrische auto’s tegelijkertijd kunnen opladen.