Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Heerlijk picknickweer: must-haves van BergHOFF voor de outdoor lunch

Het blijft nog een tijdje mooi weer – en dat is vast een understatement. Jammer voor het verdorde gazon, maar ideaal om buiten te eten! Lekker romantisch en een tikkeltje avontuurlijk, en kinderen vinden het altijd leuk. Enkele tips van BergHOFF om zorgeloos te genieten van een old-school picknick, op het gras in het zonnetje, in het park aan het water of in de schaduw in het bos…

Met de complete LEO-lunchset geniet je eender waar en wanneer van een (gezonde) huisbereide maaltijd. De meegeleverde driedelige reisbestekset zit in een handige siliconen hoes, zodat je het roestvrijstalen bestek gemakkelijk kunt opbergen en meenemen. Wil je wat drinken? Dan haal je gewoon je drinkfles boven die is uitgerust met een praktisch druksysteem.

Voor de kinderen heeft BergHOFF een speciale LEO-lunchset. De kleurrijke set is zowel vriezer- als microgolfbestendig. Na gebruik kunnen de doosjes makkelijk samengevoegd worden. Dat scheelt veel opbergruimte in de rugzak, boekentas of keukenkast.

Ook de superhandige LEO-saladekom mag niet in je picknicktas ontbreken! Een Griekse maaltijdsalade of een fruitsalade… welk gezond gerecht je ook serveert, het smaakt heerlijk in deze stijlvolle kom. Geen geweekte ingrediënten meer dankzij het aparte sauspotje. En meteen klaar om te eten met het meegeleverde bestekset.

Voor een lange daguitstap is de roestvrijstalen LEO-voedselthermos handig om bijvoorbeeld pasta of een frisse fruitsalade te bewaren. De dubbele wand houdt je voedsel tot zes uur warm of koud, terwijl de brede opening ervoor zorgt dat je rechtstreeks uit de thermos kunt eten. De thermos is beschikbaar in verschillende kleuren en formaten (0,35 L, 0,5 L en 0,75 L).

Een appeltje voor onderweg? Duwen, draaien en trekken, meer moet je niet doen met de roestvrijstalen Essentials-appelboor. De scherpe getande top boort zich gemakkelijk doorheen het vruchtvlees zodat je moeiteloos niet alleen appels, maar ook peren, tomaten, paprika’s of courgettes van hun kern kunt ontdoen. Ben je niet zo gek op de schil? Gebruik dan de schiller.

Als je erop uit bent, gaat er niets boven een heerlijke kop koffie of thee. Met de verschillende reisbekers van LEO (in porselein) en Essentials (in roestvrijstaal) kun je overal van je favoriete drank genieten.

Dankzij de Gem-bakvorm met deksel kun je zelfs je cake meenemen voor een picknick zonder gedoe. Deze cakevorm is voorzien van inklapbare handgrepen en een snij-instrument. De vorm zelf is gemaakt van licht staal met een hoogwaardige antiaanbaklaag en heeft rasterlijnen om eenvoudig te portioneren. Succes bij het picknickgezelschap gegarandeerd!

Deel dit bericht.

Ook interessant.