Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Hemelvaartweekendtip: Late Night Shopping in Designer Outlets Roermond en Roosendaal

Een bezoek aan Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal – allebei net over de grens in Nederland – is altijd een uitstekend idee. En zeker tijdens de Late Night Shopping-dagen in het lange Hemelvaartweekend van donderdag 18 tot en met zondag 21 mei. Want dan shop je tot in de late uurtjes, met tot wel 70% korting bovenop de outletprijzen.

In Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal shop je het héle jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium designer merken, zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, The Kooples en Calvin Klein. Maar tijdens de Late Night Shopping-dagen bieden de centers heel wat extra’s: extra kortingen, extra entertainment voor jong en oud, en extra lange openingstijden tot zonsondergang! Natuurlijk kun je ook tijdens Late Night Shopping genieten van een gezellige break in de vele restaurants en bistro’s of op de terrassen.

Shoppen tot zonsondergang

De Late Night Shopping-dagen lopen van donderdag 18 tot en met zondag 21 mei, telkens tot 22 uur. Voor de gelegenheid is in het outlet center in Roermond de gratis ‘handsfree shopping service’: bezoekers kunnen hun winkeltassen in bewaring geven aan de Guest Services, om vervolgens comfortabel verder te shoppen.

Designer Outlet Roermond, net over de grens in Nederlands Limburg, biedt meer dan 180 boetieks waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Gucci, Adidas, Hugo Boss en Emporio Armani, en een rijk horeca-aanbod waaronder Frites Boutique, La Place, Wagamama, Dunkin’, Starbucks en YoYo Fresh Tea. Het ligt op wandelafstand van het stadscentrum, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad en de talloze restaurants.

Ook Designer Outlet Roosendaal ligt net over de grens (op minder dan 45 minuten van Antwerpen) en omvat meer dan 90 boetieks waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Adidas, Hugo Boss, Levi’s en Karl Lagerfeld, en een gevarieerd food aanbod waaronder Frites Atelier, La Place, Per Tutti en Dunkin’. Er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, zoals een spa, een zwembad en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin.

Deel dit bericht.

Ook interessant.