Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

IKEA zorgt voor nieuwe interieurs in nieuw seizoen ‘Blind Gekocht’ op Play4

In het nieuwste seizoen van ‘Blind Gekocht’ op Play4 zullen kijkers interieurelementen van IKEA kunnen herkennen. IKEA België zal namelijk de zeven woningen inrichten met stijlvolle en praktische woonkamer-, eetkamer-, bureau- en kinderhoekoplossingen, om een échte thuis te creëren van het blind gekochte huis.

In het nieuwste seizoen van ‘Blind Gekocht’ krijgen niet minder dan zeven woningen een make-over. Dit betekent zeven verschillende stijlen, zeven verschillende type woningen, en dus een uitdaging om de zeven deelnemers een nieuw thuis te bezorgen die voldoet aan hun noden en wensen. In samenwerking met interieurarchitecten Dorien en Christophe, en op basis van de moodboards van de deelnemende gezinnen, hebben de IKEA-interieurexperten functionele en stijlvolle woonkamer-, eetkamer-, bureau- en kinderhoekoplossingen bedacht voor elk van de zeven woningen. 

“Het was een leuke ervaring om samen met interieurexperten Christophe en Dorien de zeven woningen in te richten, elk volgens de stijl- en woonverwachtingen van de deelnemende gezinnen. Elke woning, elke stijl is verschillend, maar dankzij onze expertise zijn we erin geslaagd om de leefruimtes telkens uiterst functioneel en doordacht in te richten binnen het vooropgestelde budget”, zegt Jolanda Wetzelaer, interieurexperte bij IKEA België.

De getoonde interieuroplossingen zijn ook te koop in de Belgische IKEA-winkels.

Deel dit bericht.

Ook interessant.