Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

KIJK. Magische lichtshows in Designer Outlets Roermond en Roosendaal

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken, en dat is in Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal niet anders! Dit eindejaar geniet je in de Nederlandse outlet dorpen net over de grens niet alleen van heel wat nieuwe winkels, maar ook van een magische kerstbeleving en een dagelijkse lichtshow. Elke dag om klokslag 17 uur wordt er afgeteld en begint er in beide centres een wonderlijk lichtspektakel. En wat meer is: tijdens Last Minute Christmas Shopping, vanaf 21 december, geniet je van wel 50% extra korting bovenop de outletprijzen!

Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal zijn omgetoverd tot kerstparadijzen, met kerstbomen, sfeervolle guirlandes en duizenden lichtjes:

De nieuwste winkels in Designer Outlet Roermond…

Eerder dit jaar opende Valentino haar deuren in Designer Outlet Roermond, evenals Rituals Cosmetics, Moose Knuckles en Lindt. Bij het Canadese Moose Knuckles scoor je luxe bovenkleding, sportkleding en accessoires. Voor premium chocolade kunnen zoetekauwen terecht bij Lindt. Het toonaangevende sieraden- en accessoiremerk Swarvoski verplaatste zich naar een nieuw gebouw, met prachtige pui.

… en in Designer Outlet Roosendaal

Ook in Designer Outlet Roosendaal zijn er verschillende nieuwe winkels geopend. Eerder dit jaar verwelkomde het centre het sportieve merk ColumbiaDaarnaast opende ook het speelse modemerk VILA, waar je terechtkunt voor een schitterende look voor de feestdagen. Alle benodigdheden voor in huis, shop je bij RÖSLE. Keramische geschenken vind je bij het pas geopende Motel a Miio. Later dit jaar wordt ook nog Under Armour aan het lijstje toegevoegd. 

Deel dit bericht.

Ook interessant.