Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Maak voortaan zelf je PepsiCo-frisdrank met SodaStream

SodaStream introduceert ‘Pepsi by SodaStream’ in ons land. De vertrouwde frisdranksmaak, met bubbels van SodaStream.

Met de PepsiCo-smaken van SodaStream kan je de populaire PepsiCo-frisdranken makkelijk zélf maken. In een handomdraai klaar: gewoon kraantjeswater bruisend maken met een SodaStream-bruiswatertoestel, een PepsiCo-smaak toevoegen en de frisdrank is klaar. Het assortiment varieert van de klassiekers Pepsi, Pepsi Max tot 7UP en 7UP Free (zonder suiker). Het is voor het eerst dat je de PepsiCo-frisdranken thuis zelf kan bereiden. 

De SodaStream PepsiCo-smaken bieden de vertrouwde smaak van de frisdrank. Met slechts één flesje PepsiCo-smaak van 440 ml kan ongeveer negen liter kant-en-klare frisdrank van twee bekende merken worden bereid. Of het nu bij de volgende filmavond is, bij een gezellig samenzijn met vrienden of bij een zomerfeest in de tuin – de nieuwe PepsiCo-smaken van SodaStream bieden de perfecte frisdrank voor elke gelegenheid.

Makkelijk en beter voor de planeet

De SodaStream PepsiCo-smaken helpen ook het milieu. De frisdrank uit één flesje PepsiCo-smaak komt ongeveer overeen met een reguliere sixpack frisdrank van 6 x 1,5 liter. Dankzij de PepsiCo-smaken en de herbruikbare flessen van SodaStream worden dus duizenden plastic wegwerpflessen bespaard.

“Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe smaken voor extra plezier en gebruiksgemak zullen zorgen, zeker nu we meer tijd dan ooit thuis doorbrengen.”

General Manager Benelux bij SodaStream, Johan Schepers: “De SodaStream PepsiCo-smaken zijn het unieke resultaat van twee belangrijke spelers in de drankenindustrie die samenkomen. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe smaken voor extra plezier en gebruiksgemak zullen zorgen, zeker nu we meer tijd dan ooit thuis doorbrengen.”

De nieuwe SodaStream PepsiCo-smaken zijn verkrijgbaar voor 5,99 euro.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de