Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Met deze tips van SodaStream ben je klaar voor februari zonder alcohol

Februari komt eraan, of de maand van Tournée Minérale®, het initiatief van De Druglijn dat ons elk jaar uitdaagt om een maand lang géén alcohol te drinken. Op zoek naar ‘tips & tricks’ om alcoholvrij door het leven te gaan? Met SodaStream is het kinderspel. Vergeet je favoriete prosecco, de lekkerste bubbels maak je gewoon zelf!

Tip 1: haal een bruiswatertoestel in huis

Met de nieuwste generatie SodaStream-toestellen maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend. En met een bruiswatertoestel op jouw aanrecht ga je vanzelf meer water drinken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat wie een SodaStream-bruiswatertoestel in huis heeft méér water drinkt. Bruiswater met smaak? De SodaStream-smaken, zoals Lipton Ice Tea, Pepsi Max, 7UP en SodaStreamBIO, bieden eindeloos veel mogelijkheden.

Tip 2: maak je eigen fruitdrankje of mocktail

SodaStream-gebruikers beginnen vaak ook een gezondere levensstijl. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging, en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten. Gezond kan ook smaakvol zijn! Met een stukje limoen, komkommer of sinaasappel maak je een glas bruiswater niet alleen lekker, het ziet er ook hip uit. Voeg eventueel nog wat ijs, munt of andere kruiden toe. Op SodaStream.be vind je inspiratie voor sprankelende niet-alcoholische cocktails, zoals de Blackcurrant Passion bijvoorbeeld. Ideaal ook om jouw date te verrassen op 14 februari.

Tip 3: vergeet je My Only Bottle niet

Jouw onmisbare metgezel voor onderweg of bij het sporten! My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles voor onderweg (met handige draagkoord) waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Het draagbare flesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de