Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Met deze tips van SodaStream maak je Tournée Minérale bruisend

Februari is de maand van Tournée Minérale. Dit initiatief van De Druglijn daagt ons elk jaar uit om een maand lang géén alcohol te drinken. SodaStream deelt enkele ‘tips & tricks’ om alcoholvrij door het leven te gaan.

Tip 1: haal een bruiswatertoestel in huis

Met een SodaStream-toestel maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend. En dankzij een bruiswatertoestel op het aanrecht ga je vanzelf meer water drinken. Uit onderzoek van SodaStream blijkt namelijk dat wie een bruiswatertoestel in huis heeft méér water drinkt.

Tip 2: maak je eigen fruitwater of mocktail

SodaStream-gebruikers beginnen vaak ook een gezondere levensstijl. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging, en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten. Gezond kan ook smaakvol zijn: met een stukje limoen, komkommer of sinaasappel maak je een glas bruiswater niet alleen lekker, het ziet er ook hip uit. Voeg eventueel nog wat ijs, munt of andere kruiden toe. Op de website van SodaStream vind je inspiratie voor sprankelende niet-alcoholische cocktails, zoals de ‘Star Kissed’ bijvoorbeeld. Ideaal om jouw date te verrassen op 14 februari.

Recept ‘Star Kissed’: meng 25 ml lycheesiroop, 15 ml limoensap en 30 ml appelsap in een kan; vul driekwart van een champagneglas met de mix en voeg als laatste het SodaStream-bruiswater toe; garneer met de schil van de uitgeperste limoen. Cheers!

Tip 3: vergeet je My Only Bottle niet

My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles voor onderweg (met handige draagkoord) waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Het draagbare flesje is beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de