Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Michael Kors nu ook in Designer Outlet Roosendaal

Vandaag kreeg ook Michael Kors onderdak in Designer Outlet Roosendaal, het outlet center net over de grens boven Antwerpen, waar je het héle jaar tot wel 70% korting geniet. Hiermee verstevigt het outlet center haar positie als een bestemming voor exclusieve en hoogwaardige mode. Eerder dit jaar opende ook Lacoste de deuren in het center.

(foto: McArthurGlen)

Michael Kors, opgericht in 1981, heeft wereldwijd naam gemaakt als een toonaangevende ontwerper van luxe-accessoires en -kleding. Het merk heeft ruim 500 winkels in meer dan 85 landen en biedt een uitgebreid assortiment aan producten aan onder de namen ‘Michael Kors Collection’ en ‘MICHAEL Michael Kors’. Deze collecties bestaan uit accessoires, schoenen, horloges, sieraden, kleding voor mannen en vrouwen, badkleding, brillen en parfums.

Met een oppervlakte van 195 m² biedt de nieuwe Michael Kors-boetiek in Designer Outlet Roosendaal een uitgebreide selectie van damesmode, schoenen en accessoires, waardoor shoppers de kans krijgen om de onmiskenbare glamour van het merk te ervaren tegen aantrekkelijke prijzen.

Deel dit bericht.

Ook interessant.