Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Mmm… aftellen naar de Week van de Eclair

Eclairisten en andere fanaten van de eclair hebben iets om naar uit te kijken! Want vanaf deze zaterdag, 18 juni, tot en met zondag 26 juni staat de lekkernij in de kijker tijdens de Week van de Eclair, ondertussen al voor het vierde opeenvolgende jaar.

De traditionele eclair wordt nog steeds erg gesmaakt, maar natuurlijk staat de echte liefhebber ook open voor meer vernieuwende smaakcreaties. Daarom tonen bakkers en patissiers tijdens de Week van de Eclair hun oneindige creativiteit. Denk bijvoorbeeld aan de Eclair Aardbei Yuzu, Eclair Belgicafé, Eclair Mango Exotic, Eclair Rocher, Eclair Francobelge, Eclair Paris-Brest Pistache… of sommige bakkers zullen zelfs hartige varianten aanbieden. Voor elk wat wils dus.

Vorig jaar meer dan 800 deelnemende bakkers en patissiers

Wil je jezelf trakteren op een eclair met een oertraditionele of een supernieuwe smaak? Ver hoef je niet te gaan, want er zullen honderden bakkers en patissiers deelnemen. Je herkent hen aan de raamsticker van de Week van de Eclair. Initiatiefnemer van de Week van de Eclair is Puratos, leverancier van grondstoffen voor bakkers, patissiers en chocolatiers.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de