Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Naast Pepsi, Lipton Ice Tea en 7UP – Nu ook SodaStream Classics-fruitsmaken, zónder suiker

Dat je met SodaStream eenvoudig je eigen favoriete frisdranken kunt bereiden, zoals Pepsi, Lipton Ice Tea en 7UP (en hun Zero-varianten), dat wisten we al langer. Maar nu kan je met de nieuwe SodaStream Classics-reeks ook kiezen voor een verfrissende bruisdrank met fruitsmaak: Pink Grapefruit (pompelmoes), Red Berries (rode bes) en Orange Mango (appelsien-mango).

(foto: SodaStream)

De nieuwe smaaklijn is ideaal om je eigen limonades deze zomer te creëren, of om uit te pakken met verrassende mocktails/cocktails tijdens het tuinfeest met vrienden. Alle SodaStream Classics zijn vrij van toegevoegde suikers.

“Met onze nieuwe reeks fruitsmaken willen we mensen laten genieten van heerlijke én gezonde drankjes,” zegt Johan Schepers, General Manager van SodaStream Benelux. “Ons doel is om het bereiden van verfrissende dranken thuis zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken, en bij te dragen aan een gezonde levensstijl en een duurzamere planeet.”

“Met onze nieuwe reeks fruitsmaken willen we mensen laten genieten van heerlijke én gezonde drankjes.”

Met de smaken van SodaStream kan je tot wel 9 liter verfrissende dranken bereiden, op elk gewenst moment. Gewoon kraantjeswater bruisend maken met een SodaStream-bruiswatertoestel, een smaak toevoegen en klaar! Een plezierige manier om gehydrateerd te blijven.

De smaakflesjes zijn gemaakt van 100% gerecycleerde rPET.

De nieuwe SodaStream Classics-fruitsmaken zijn verkrijgbaar in de webshop van SodaStream en bij Colruyt.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de