Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Nederlandse Vogue-redactrice Renée de Witte kiest herfst-look in Designer Outlet Roermond

Modespecialiste Renée de Witte werd door Designer Outlet Roermond uitgenodigd om een look te shoppen die naadloos aansluit bij het aankomende modeseizoen. De Nederlandse styliste en producer werkte onder andere mee aan de styling voor Vogue. De gekozen look is een combinatie van verschillende designermerken en streetwear labels.

“Voor mij was een bezoek aan Designer Outlet Roermond een ‘day well spent’. Het was een feestje om elke winkel in en uit te wandelen, alvast op zoek naar de perfecte fall look”, aldus de Witte. “Nu nog hopen op een zonnige herfst.”

Essentiel Antwerp

Een must-have voor in iedere garderobe is zonder twijfel een prachtige zwarte pantalon. Stijl deze op duizend-en-een verschillende manieren, perfect voor kantoor of een feestje. 

G-Star Raw

Elevate your look gemakkelijk door een sjaal toe te voegen. Een simpel en tijdloos exemplaar is al genoeg, zoals deze van G-Star Raw. 

Scotch & Soda

Green is the new red… Zelfs trends die we nog maar net hebben gezien op de catwalk kun je shoppen in Designer Outlet Roermond. Deze trui van Scotch & Soda is daar het perfecte voorbeeld van. 

Liebeskind

Het Duitse merk Liebeskind staat al jaar en dag bekend om kwalitatief hoogwaardige tassen met unieke designs. Dit zwarte exemplaar is geen uitzondering op de regel. 

Tom Ford

Een zonnebril is onmisbaar tijdens ieder seizoen. Dit coole exemplaar van Tom Ford via The Sunglass Hut is extra speciaal door de unieke details en paarse glazen.

Gucci

Een unieke vondst is dit zeker te noemen: de Gucci x Adidas slip on loafers. Een tijdloos en toch unieke schoen die het hele jaar door gedragen kan worden, met zowel blote voeten als een gekleurde sok. 

Tip: van 26 tot en met 28 april is het Late Night Shopping in Designer Outlet Roermond en shop je jouw must-haves met tot wel 70% extra korting op de outletprijs!

Deel dit bericht.

Ook interessant.

Parijse musea in Olympische stemming

Tussen de sportevenementen door krijgen de 14 miljoen bezoekers die tijdens de Olympische Spelen in Parijs worden verwacht de kans om hun geest te verrijken