Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Nieuw: Mé-Mé Drinks, op basis van boomsap en druivenmost

De Mé-Mé-dranken onderscheiden zich door hun vernieuwende en ‘gewaagde’ concept: geraffineerde suiker vervangen door druivenmost. Een ecologisch alternatief met talrijke voordelen. De natuurlijke fructose met een fruitige smaak zet calorieën om in trage energie. Mé-Mé-dranken bevatten daarnaast sap van bomen zoals de berk en de esdoorn. De Franse innovatie is nu verkrijgbaar in de Delhaize-winkels.

Elk Mé-Mé-recept is gemaakt van druivenmost en biedt naast een heerlijke smaak ook een combinatie van doeltreffende ingrediënten.

  • Mé-Mé Energizing: boostend effect met 98% esdoornsap (vitaliserend en remineraliserend), citroen, groene thee en druivenmost – zonder water.
  • Mé-Mé Moisturizing: natuurlijke detox met 97% berkensap (drainerend en ontgiftend), groene thee en druivenmost – zonder water.
  • Mé-Mé Refreshing: dorstlessend effect door de combinatie van munt, groene thee en druivenmost.

De natuurlijke fructose in druivenmost heeft het grote voordeel dat calorieën worden omgezet in energie. Het hydraterende berkensap van Mé-Mé is van nature rijk aan kalium, calcium, magnesium en vitamine C.

Mé-Mé wordt het best gedronken bij het ontbijt of tijdens de maaltijd. Voor sportbeoefenaars is Mé-Mé Refreshing ideaal vóór het sporten, Mé-Mé Energizing tijdens het sporten, en Mé-Mé Moisturizing na het sporten.

De dranken van Mé-Mé zijn verkrijgbaar in 330ml-formaat in de Delhaize-winkels, en zijn geschikt voor kinderen en volwassenen. Prijs: 2,45 euro.

Deel dit bericht.

Ook interessant.