Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Nieuwe app Favourites+ maakt foto’s beheren fun

Wie worstelt niet met het beheren van foto’s op zijn of haar gsm? We hebben gemiddeld 10.000 foto’s op onze smartphone staan – van de perfecte zonsondergang, die onvergetelijke avond met vrienden, of van de eerste schooldag – maar we doen er amper iets mee. Met de nieuwe app Favourites+ creëer je makkelijk een digitaal overzicht van alleen je favoriete foto’s. 

Mensen zijn vaak overdonderd door de enorme hoeveelheid foto’s op hun telefoon. We maken duizenden foto’s, maar ontvangen er net zoveel terug. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn foto’s overal verspreid: in de cloud, op social media, onbereikbaar op andere devices, of afgedrukt in albums bij je moeder thuis.

Favourites+ helpt mensen om eindelijk een beheersbaar overzicht van hun favoriete foto’s te creëren zodat ze er weer van kunnen genieten.

“Mobiele gebruikers zien het sorteren van hun camerarol als een heuse opdracht. Wij willen het leuk maken.”

“Uit een onderzoek onder mobiele gebruikers blijkt dat zij het sorteren van hun camerarol als een heuse opdracht zien”, zegt de Nederlandse mede-oprichter Jeffrey Dorrestijn. “Wij willen het aangenaam maken. Een uitdaging creëren waarmee je de meest waardevolle foto’s kan openen en afdrukken.”

Met Favourites+ wordt het verzamelen en sorteren van foto’s leuk. Ondersteund door handige reminders en de mogelijkheid om munten te verdienen, die besteed kunnen worden aan gratis fotoafdrukken, is de klus zo geklaard. Eindelijk weer één overzicht van de favoriete foto’s van je leven.

De app is gratis te downloaden in de App Store en wordt permanent verder ontwikkeld. Android staat gepland voor later dit jaar.

Uri en Jeffrey

Favourites+ is opgericht door beste vrienden Uri Roos en Jeffrey Dorrestijn (ex-Google). In 2017 zwoeren de twee Amsterdamse ondernemers om de manier waarop we omgaan met de foto’s op onze telefoons te veranderen. Ze lanceerden met succes fotoafdrukservice klikkie, onder meer ook in België, die een innovatieve aanpak had met een abonnementsmodel waarmee je elke maand tien foto’s kunt afdrukken. Favourites+ is hun “2.0”: het verleggen van de focus van print naar een digitale oplossing die een wereldwijd probleem oplost.

Jeffrey Dorrestijn en Uri Roos

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de