Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Nieuwe fruitsmaken SodaStreamBÍO: lekker én gezond én duurzaam

SodaStream lanceert SodaStreamBÍO in ons land. Dat is een nieuw assortiment biologische – en milieuvriendelijke – fruitsmaken, waarmee je eenvoudig je eigen bruisende biodrankjes kunt bereiden.

De biosmaken van SodaStream passen binnen de wereldwijde evolutie naar meer gezonde en duurzame voeding. De nieuwe smaken zijn biologisch, 100% plantaardig, glutenvrij, bevatten géén gemanipuleerde voedingselementen, géén conserveringsmiddelen en géén kunstmatige smaak- of zoetstoffen. SodaStreamBÍO bevat 50% minder suiker dan traditionele frisdranken.

(foto: SodaStream)
Beter voor jou én voor de planeet

De hippe SodaStreamBÍO-flesjes van 500 ml zijn volledig recycleerbaar en gemaakt van gerecycleerd glas. De nieuwe SodaStream-smaken worden in Europa ontwikkeld, waarbij ingrediënten en verpakkingen lokaal worden geïmporteerd, om zo de CO2-voetafdruk tot een minimum te beperken.

“SodaStreamBÍO weerspiegelt ál onze kernwaarden.”

“De nieuwe premium biosmaken zijn de ultieme vervollediging van ons assortiment”, aldus Johan Schepers, General Manager SodaStream Benelux. “Want ze zijn zowel biologisch als duurzaam. SodaStreamBÍO weerspiegelt ál onze kernwaarden: genieten van zelfbereide bruisende drankjes, terwijl het ook gezonder is en bovendien beter voor de planeet.”

Het gebruik van de SodaStreamBÍO is supermakkelijk: gewoon kraantjeswater doen bruisen met een bruiswatertoestel van SodaStream, vervolgens het SodaStreamBÍO-smaakje naar keuze toevoegen, en klaar!

De vier verschillende SodaStreamBÍO-smaken (Zwarte Bes, Frisse Appel, Sinaasappel en Klassieke Limonade) zijn verkrijgbaar bij Carrefour, Colruyt en elektrowinkels voor 5,99 euro.

Deel dit bericht.

Ook interessant.