Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Nieuwe Play Area in Outlet Centre Roosendaal maakt dagje shoppen met kids nóg leuker

Designer Outlet Roosendaal, net over de grens in Nederland, heeft een nieuwe toevoeging: Rosie’s Play Area, een speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Zelfs ouders kunnen klimmen en klauteren in de speeltoestellen. Rosie is de naam van de eekhoorn die dit jaar het stralende middelpunt zal zijn van het entertainment in het centre. Het speelplatform is volledig gebouwd bovenop het water en neemt ruim 350m2 in beslag. Hiermee is het nog aangenamer om met het hele gezin een dagje uit te plannen en, naast shoppen met korting, vooral wat ‘quality time’ te beleven met je familie.

In de nieuwe Play Area kunnen kinderen genieten van drie grote klim- en speeltoestellen en twee grondtoestellen. De meeste zijn ook toegankelijk bij regenachtig weer. Ongeveer 165 m2 van Rosie’s Play Area is overdekt met een speciale tentconstructie. Het hoogste toestel is bijna tien meter hoog, waarin kinderen kunnen klimmen tot een hoogte van zes meter.

Uniek ontwerp

Tijdens het creëren van Rosie’s Play Area is er veel aandacht besteed aan de ‘look and feel’. De klimtoestellen zijn een kleinschalige karikatuur van de winkelpanden in het Outlet Centre en de tentstructuur is een verlengstuk van het nabijgelegen restaurant La Place, waardoor er een verbinding ontstaat tussen het terras en het speelparadijs. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen voor een stoere uitstraling.

Nieuwe winkels en horeca

Designer Outlet Roosendaal ligt op minder dan 45 minuten rijden vanuit Antwerpen, en telt in totaal meer dan 90 boetieks. Dit voorjaar werd het aanbod in Designer Outlet Roosendaal verder uitgebreid met verschillende winkels, waaronder Scotch & Soda en Liebeskind, en horecagelegenheden.

Deel dit bericht.

Ook interessant.