Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Nu nóg makkelijker bruiswater maken dankzij de elektrische E-Terra

Terra van SodaStream kennen we al: een handig – en elegant – apparaat waarmee je in een handomdraai bruiswater maakt. Voor wie het nóg handiger mag, lanceert SodaStream nu E-Terra. Deze elektrische variant biedt drie voorgeprogrammeerde ‘bruisknoppen’, van licht tot sterk bruisend.

Stijl, innovatie en duurzaamheid komen samen in deze jongste telg van de SodaStream-familie. Dankzij de ‘one touch’-technologie van de nieuwe, geautomatiseerde Terra voeg je met met één druk op de knop de gewenste hoeveelheid bubbels toe aan je drankje.

E-Terra maakt ook gebruik van SodaStreams innovatieve en gepatenteerde Quick Connect Cylinder-systeem voor een makkelijke installatie van de koolzuurcilinder.

Dit nieuwe bruiswatertoestel ziet er strak en stijlvol uit met het moderne bedieningspaneel en blauwe led-knoppen. Tijdens het bruisen geeft de E-Terra een blits blauw licht, ‘amai zeg wauw’!

’Terra’ betekent aarde en verwijst naar SodaStreams duurzame missie consumenten te inspireren om samen het verschil te maken. Iets kleins als thuis zelf bruisende drankjes maken kan een belangrijke impact hebben. In 2025 zal SodaStream, samen met al haar gebruikers, wereldwijd 67 miljoen plastic flessen voor eenmalig gebruik bespaard hebben.

De E-Terra is beschikbaar in het zwart en wordt geleverd met een BPA-vrije herbruikbare  en vaatwasbestendige plastic fles van 1 liter. De SodaStream E-Terra Starter Kit kost 139,99 euro.

Deel dit bericht.

Ook interessant.