Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Onderweg of aan het sporten? Vergeet je My Only Bottle niet!

Voel jij die lentekriebels ook? De eerste zonnestralen breken door en ein-de-lijk kunnen we weer naar buiten. Met een SodaStream-bruiswatertoestel maak je in een handomdraai je eigen lentefrisse drankjes, voor thuis, op het terras, bij het sporten of onderweg.

Met SodaStream maak je kraantjeswater in 1-2-3 lekker bruisend. Je kan een BIO-smaakje toevoegen voor een extra fruitige toets. Makkelijk, gezond en bovendien duurzaam!

Wil je tijdens wandel- en fietstochtjes deze lente van jouw verfrissende drankje genieten? Dan is My Only Bottle je onmisbare metgezel. My Only Bottle van SodaStream is een stijlvolle herbruikbare fles voor onderweg waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Dankzij de handige draagkoord kan je het overal mee naartoe nemen. My Only Bottle is beschikbaar in verschillende kleuren (zwart, lichtroze en blauw) en ook met een speciale sportdop.

Wat is jouw favoriete bruisende lentecocktail/-mocktail?

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de