Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Ontdek het geheim van Koffie Rombouts tijdens Open Bedrijvendag

Altijd al willen weten hoe Rombouts de ruwe koffiebonen, net als diamanten, ‘sleept’ tot een verrukkelijk kopje koffie? Grijp dan op zondag 1 oktober je kans tijdens Open Bedrijvendag. De koffiebranderij in Aartselaar zet de deuren dan wagenwijd open voor elke koffieliefhebber om het geheim van Rombouts te komen ontdekken.

Van plantje tot kopje

Tijdens Open Bedrijvendag, tussen 10 en 17 uur, neemt Rombouts je mee voor een onvergetelijke koffiereis. Het is een unieke kans om het koffieproces te ervaren, dat het Belgische koffiemerk al vier generaties lang onderscheidt. Je krijgt inzicht in het vakmanschap, van de teelt van de bonen tot het brandproces dat de unieke smaak en aroma’s creëert.

Ambacht, innovatie en familiale waarden

Door te pionieren sinds 1896 rijgt de familie Rombouts de successen aan mekaar: in 35 landen wordt Rombouts-koffie gedronken, de koffiefilter van Rombouts was ’s werelds eerste voorgedoseerde koffiesysteem, in 1966 wordt Rombouts bekroond met de titel ‘Gebrevetteerd Hofleverancier van België’ enzovoort.

“Onze nieuwste generatie koffiemachines biedt een milieuvriendelijk alternatief voor plastic en aluminium capsules.”

Bij Koffie Rombouts zijn tot op vandaag de familiale waarden verankerd. Met Xavier Rombouts aan het roer is de vierde generatie aan zet. “Zijn toewijding om dit familiebedrijf in ere te houden is groot. Met respect voor de tradities die ons hebben gevormd en met oog voor innovatie streeft Xavier ernaar om Koffie Rombouts verder te laten bloeien en tegelijkertijd aan te passen aan de veranderende behoeften en voorkeuren van onze klanten en consumenten,” zegt Marketing Manager Lauren Somer. “We hebben negen pods-variëteiten en een van onze opmerkelijke innovaties is de introductie van composteerbare voorgedoseerde filters en composteerbare koffiepods. Onze nieuwste generatie koffiemachines combineert design en gebruiksgemak, wat resulteert in de perfecte thuisbereide espresso in slechts 32 seconden. Deze apparaten bieden een milieuvriendelijk alternatief voor plastic en aluminium capsules.”

Tijdens het evenement op 1 oktober is er voor bezoekers een jaar lang gratis Rombouts-koffie te winnen.

Deel dit bericht.

Ook interessant.