Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Ontdek Stone van BergHOFF, een nieuwe collectie aluminium kookpotten en -pannen

Het elegante ontwerp van Stone, de nieuwste LEO-serie van BergHOFF met gegoten aluminium kookpotten en -pannen, heeft alles wat nodig is om met plezier te koken. 

De nieuwe reeks zal iedere hobbykok inspireren. Het assortiment van gietaluminium is ontworpen met de nadruk op gebruikscomfort. Het biedt duurzame potten en pannen met slimme functies en met een hoogwaardige antiaanbaklaag voor vetarm koken en eenvoudig schoonmaken.

Gegoten aluminium kookgerei garandeert een optimale warmteverdeling en conservering voor zachte, smakelijke kookresultaten. De Stone-potten zijn ook geschikt voor gebruik in de oven (tot 200°C, zonder deksel en handgrepen).

Alle voordelen op een rijtje
  • Transparant deksel om het kookproces goed te kunnen volgen;
  • deksel met afgietopening – ook nuttig als stoomopening zodat het deksel niet gaat kletteren en de antikleeflaag niet beschadigd wordt;
  • handige dekselknop, bijvoorbeeld om een bakspaan of lepel op te laten rusten;
  • comfortabele siliconen handgrepen die tegen de warmte beschermen (verkleuren niet en blijven zacht);
  • afneembare handgrepen zodat de potten ook in de oven kunnen;
  • geschikt voor alle vuren, ook inductie en fornuizen met geïntegreerd afzuigsysteem (downdraft);
  • vaatwasbestendig.

De volledige Stone-reeks bestaat uit: braadpan (20, 24 en 28 cm), grillpan (26 cm), steelpan met deksel (18 cm), kookpot met deksel (20 x 9,5, 24 x 11 en 24 x 14 cm), sauteerpan (28 cm), en wok met deksel (28 cm).

BergHOFF
BergHOFF is een internationaal merk van Belgische origine en maakt design keuken- en tafeluitrusting bereikbaar voor iedereen. Talrijke ontwerpen werden reeds bekroond met internationale prijzen. Momenteel wordt het gamma van meer dan 1.500 producten verkocht in bijna 60 landen.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de