Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Gem-collectie van BergHOFF voor de veeleisende thuiskok

Nu we meer tijd in de keuken doorbrengen, hechten we ook steeds meer belang aan de kwaliteit en functionaliteit van kookgerei. De uitgebreide Gem-collectie van BergHOFF, het internationale kookmerk van Belgische oorsprong, is de oplossing voor de alsmaar veeleisendere thuiskok. Met bijvoorbeeld de hoogwaardige pannenkoekenpannen met antiaanbaklaag, de design ovenschalen of de veelzijdige reeks bakvormen van Gem wordt thuis koken en bakken in deze wintermaanden een feest.

De Gem-collectie van BergHOFF is een mix van innovatief design en handige functies. De collectie met industriële uitstraling, gestroomlijnde vormen en mannelijke kleurencombinaties focust op prestatie, duurzaamheid en veelzijdigheid. Ergonomie en comfort staan daarbij centraal. Traditioneel is de winter hét seizoen van de ovengerechten, baksels en pannenkoeken. Deze vier Gem-producten komen dan van pas:

1. Muffin-bakvorm

Bosbessen, stukjes chocolade of banaan, iedereen lust een lekkere muffin! Meng gewoon wat beslag en bak de muffins tot in de perfectie met de Gem-muffinvorm. Het koolstofstaal verzekert een gelijkmatige warmteverspreiding zodat het deeg overal gelijk bakt en de muffins mooi bruin worden. Als het tijd is om de muffins uit de oven te halen, zal je helemaal weg zijn van de antiaanbaklaag. Deze garandeert dat de muffins gemakkelijk loskomen en je de vorm in een mum van tijd kan reinigen. (28,95 euro)

2. Ovale ovenschaal

Een klassieke aardappelgratin, een winters stoofpotje of een aardbeienbroodpudding, het smaakt allemaal even lekker als het wordt gebakken in deze ovalen ovenschaal. Met de brede handvatten voor een comfortabele greep en een emaillaag die verzekert dat het voedsel gemakkelijk loslaat en de schaal eenvoudig te reinigen is, heeft deze zwarte stenen schaal voldoende stijl om rechtstreeks van de oven naar de tafel te gaan, en is hij duurzaam genoeg om jaren mee te gaan. (33,95 euro)

3. Stijlvolle pannenkoekenpan

Pannenkoeken met bosbessen op z’n Amerikaans of liever dunne Franse crêpes? Waar je ook zin in hebt, deze aluminium pannenkoekenpan is net wat je nodig hebt om een hartig ontbijt of een zoete snack op tafel te toveren. Dankzij de lage zijkant en antikleeflaag is het supereenvoudig om je eten van de pan naar je bord te verplaatsen. (56,95 euro)

4. Bakvorm met deksel en snijder ‘om mee te nemen’

Buiten afspreken met vrienden? Deze cakevorm met inklapbare handgrepen en een snijdinstrument is ideaal om mee te nemen op picknick. De cakevorm zelf is gemaakt van lichtgewicht koolstofstaal met een hoogwaardige antiaanbaklaag en heeft rasterlijnen om eenvoudig te portioneren. (46,95 euro)

Ook andere collecties van BergHOFF bieden handige oplossingen om thuis te bakken. Denk maar aan de bakspanen of snijder van Leo of de meerdelige keukenhulpset van Essentials bijvoorbeeld.

BergHOFF
BergHOFF is een internationaal merk van Belgische origine dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en verdeelt die de dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven. Het brede assortiment van BergHOFF-producten wordt in meer dan 60 landen gedistribueerd.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de