Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Ierse nummer 1-soep Cully & Sully exclusief verkrijgbaar bij Delhaize

De Ierse soepen van Cully & Sully zijn bijna vier jaar bij Delhaize verkrijgbaar en de verkoop groeit nog steeds. Cully & Sully zag het levenslicht in 2004 toen twee jeugdvrienden, Cullen Allen (Cully) en Colum O ‘Sullivan (Sully), besloten om smaakvol, eerlijk en leuk eten te brengen in de supermarkt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is CS-SOUPE-FRAICHE-DE-CAROTTES-MIEL-ET-CORIANDRE-400g-FRONT-1024x724.jpg

Cullen komt uit het wereldberoemde Ballymaloe-huis in East Cork (Ierland), en ook Sully komt uit een fijnproeversfamilie, net verderop. Allebei houden ze van eten en koken. Het was tijdens hun studentenperiode en hun eerste werkjaren dat ze zich bewust werden van het gat in de Ierse markt.

In 2004 lanceerden ze een assortiment taarten gevuld met kwaliteitsaardappelen. Vervolgens brachten ze in 2006 een assortiment verse soepen op de markt. De Cully & Sully-soepen zijn intussen de nummer 1 in Ierland in alle categorieën, en de derde best verkochte soepen in het Verenigd Koninkrijk. Het soepenassortiment is gebaseerd op kwaliteitsrecepten, sommige uit de kindertijd van Cully & Sully. De versbereide soepen kunnen eenvoudig opgewarmd worden in de microgolf of in de pot.

Deze Cully & Sully-soepen zijn in België, exlusief bij Delhaize, verkrijgbaar:

  • Tomaat & basilicum
  • Groenten
  • Kip & groenten
  • Wortel & koriander
  • Thaise kip

Cully & Sully is het eerste levensmiddelenbedrijf van Ierse oorsprong dat het B Corp-certificaat heeft behaald, en slechts het derde Ierse bedrijf dat dit heeft gerealiseerd.

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de