Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Quercequin stimuleert de immuniteit en vermindert de aanval van virussen

Mensen nemen al eeuwenlang hun toevlucht tot planten om hun immuniteit te versterken en om virussen te bestrijden. Quercequin, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, verhoogt de immuniteit en heeft een antivirale werking.

De Covid-19-pandemie benadrukt de zwakke immuniteit van onze westerse samenleving. Onze sterk verwerkte industriële voeding, die rijk is aan glucose (suiker en verzadigde vetten) en die weinig antioxidanten bevat, vermindert het vermogen om oxidatie en ontstekingen te bestrijden. Daarom is een regelmatige inname van vitamine D en zink aanbevolen om het immuunsysteem te versterken. Risicogroepen zoals ouderen, mensen met diabetes, hart- en vaatziekten of morbide obesitas zijn bijzonder kwetsbaar.

Samenwerking tussen natuur en technologie

Het Laboratorium Dyna+ Infectiology biedt natuurlijke oplossingen, afkomstig van de traditionele geneeskunde en aanwezig in onze voeding, om deze tekortkomingen te compenseren. Quercequin is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en verhoogt de immuniteit. Deze gepatenteerde technologische innovatie wordt erkend voor zijn virale en immunomodulerende werking, waardoor de ontsteking onder controle gehouden kan worden.

De vierdelige succesformule

De formule van Quercequin is samengesteld uit drie alkaloïden (curcumine, quercetine en kinine) en glycyrrhizinezuur (zoethout), en maakt gebruik van natuurlijke moleculen uit de traditionele voeding om het vermogen van virussen om zich vast te klampen aan onze cellen, hun genetisch materiaal te verspreiden en zich te vermenigvuldigen, af te remmen.

  • Curcumine: wordt uit kurkuma (een inheemse specerij in Zuid-Azië) gehaald en staat in de Chinese geneeskunde bekend om zijn ontstekingremmende en spijsverteringsbevorderende werking.
  • Kinine: aanwezig in tonicums en geëxtraheerd uit cinchona (een inheemse struik in Zuid-Amerika). Het wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde om koorts en pijn te verlichten.
  • Quercetine: afgeleid van kappertjes (mediterraans zeegebied) en lavasbladeren (Europese bergen). Deze krachtige antioxidant stimuleert de immuniteit tegen virale infecties. Het richt zich op de eerste fase van de virusaanval.
  • Glycyrrhizinezuur: geëxtraheerd uit zoethout. Het vertraagt de ontwikkeling van virussen. Zoethout staat bekend om zijn positieve invloed op de lever, slijmproductie, luchtwegen en ontstekingen. Het zit in veel snoepjes en kruidenthee.

Dosering: maximaal 2 capsules per dag. Stoppen van zodra de symptomen verdwijnen. Niet langer dan 6 weken gebruiken. Geschikt vanaf 18 jaar.

Quercequin is verkrijgbaar in de apotheek en parafarmacie (vanaf 31 euro voor een doos van 60 capsules).

‘Quercequin stimuleert de immuniteit’ (Tasted4you.be)

Deel dit bericht.

Ook interessant.

SodaStream-smaken in een nieuw jasje

De bekende frisdranksmaken van SodaStream (Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP, Mirinda en hun Zero-varianten) kregen een nieuwe look. Voortaan herken je de smaakflesjes aan de