Inspiratie voor de
nieuwsgierige shopper.

Daarom gaan we zeker nóg eens shoppen in Designer Outlet Center Roosendaal

[PowerTest] Vlot parkeren en meteen beginnen shoppen. Flinke kortingen en gezellige terrasjes. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Dit is Designer Outlet Center Roosendaal! Tot voor kort voor ons een goed bewaard geheim, maar we gaan zeker nog eens terug. En wel hierom:

Supergezellig

Geen saaie winkelwandelstraat, maar uitnodigende steegjes en pleintjes. Met zonnige terrassen en een divers food aanbod. Designer Outlet Center Roosendaal is uitgebreid, maar ook weer niet té groot, waardoor je niet het gevoel hebt je te moeten haasten om alles gezien te hebben.

Supervlakbij

Akkoord, voor het outlet center moet je de grens over, naar Nederland. Maar dat betekent niet dat het ver is, integendeel! Vanuit Antwerpen is het nog geen uurtje rijden. En geef toe, shoppen over de grens voelt altijd een tikkeltje exotischer dan shoppen op de Meir of in Wijnegem.

Supervoordelig

Zonder hard te zoeken botsten we na aankomst vrijwel meteen op een paar prachtige hippe Adidas sneakers voor nog geen 35 euro! Fashionable en aan een spotprijs. In het Designer Outlet Center shop je het hele jaar door premium designer merken, zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, The Kooples, Tommy Hilfiger, Guess en Calvin Klein, met tot wel 70% korting op de retailprijs. Alle dagen solden dus!

Meer dan fashion alleen

Je vindt er modemerken zowel voor dames (Claudia Sträter, Marlies Dekkers…) als voor heren (Boss, Suitsupply…) en kinderen. Maar wie denkt dat het outlet center alleen maar fashion te bieden heeft, heeft het mis. Je vindt er net zo goed homeware en beauty merken, zoals KookComfort, Le Creuset, Sissy-Boy of The Body Shop bijvoorbeeld.

Park & shop

Shoppen zonder parkeerstress, wat een heerlijkheid! Aanrijden, uitstappen, en winkelen maar! Voor maar 3 euro kan je de auto een hele dag laten staan, haast letterlijk naast de deur. Tip: kom op een doordeweekse dag, zeker dan is het rustig en aangenaam winkelen.

Vriendelijke service

Altijd een glimlach, overal een spontane ‘hallo!’ en een Hollandse ‘doei!’. Het is iets wat in veel winkels bij ons bijna niet meer bestaat. Maar dus wél in Designer Outlet Center Roosendaal. De Brabantse gezelligheid, het lijkt het een detail, maar het zorgt er wel voor dat we ons hier echt welkom voelen.

En wat na het shoppen?

Je kan een bezoek aan het Designer Outlet Center Roosendaal perfect combineren met een bezoek aan de talloze ontspanningsfaciliteiten vlak naast het center, waaronder een spa, een zwembad en horeca. Recent is het nieuwe Playdôme Roosendaal geopend, met activiteiten voor het hele gezin in gezellige Alpenstijl. Denk aan hyperbowlen (bowlen met extra spelelementen), funcurlen en lasergamen.

Ons verdict: Designer Outlet Center Roosendaal is zeker een aanrader voor wie houdt van gezelligheid, premium merken, superkoopjes én voor wie eens iets anders wil dan de gekende adresjes in eigen land. En wat meer is: Designer Outlet Center Roosendaal is alle zondagen open! PowerBlog gaat zeker ook dat andere center van McArthurGlen eens uitproberen, Designer Outlet Center in Roermond.

Deel dit bericht.

Ook interessant.